I. Budapesti Fotós Viadal

0

2017. május 27-én szombaton rendezi meg a Pannon Fényképészkör Egyesület az I. Budapesti FotósViadalt, amely egész napos fotós kihívást kínál több helyszínen, összesen 8 témában.

A részvétel előzetes regisztrációt igényel, a regisztrációs díj felnőtteknek 2.000 Ft, 14 év alattiaknak 1.000 Ft.

Sajtóközlemény:

Örömmel jelenthetjük be, hogy a Pannon Fényképészkör Egyesület szervezésében 2017. május 27-én, szombaton megrendezésre kerül az I. Budapesti FotósViadal.
A hagyományteremtő jelleggel indult verseny hasonló jellegű külföldi és itthoni rendezvények alapján első alkalommal 2010 tavaszán Veszprémben került megrendezésre. Azóta hét sikeres FotósViadal zajlott le.
A FotósViadal egyedisége abban rejlik, hogy a versenyzők számára egy időben csak egy téma és annak időkorlátja áll rendelkezésre. Az egész napos megmérettetés során 8 darab témát kapnak majd a versenyzők, amelyeket meg kell fotózniuk Budapest szívében. A nap folyamán öt helyszín lesz, ahol leadhatják majd képeiket. A mozgalmas verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, és a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő tudja alakítani saját idejét.
A rendezvény során leexponált képek készítői közül a szakmai zsűri értékelését követően pár héten belül kerülnek ki a nyertes képek. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza.
A verseny célja elsősorban, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, élmény legyen a részvétel, és összemérhessék kreativitásukat a versenyzők. A szervezők amatőr és profi fotósok jelentkezésére is egyaránt számítanak.
A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet már megtehetnek a honlapon a versenyzők (www.fotosviadal.hu). A regisztrációs díj 2.000 Ft, 14 év alattiaknak 1.000 Ft, melyet majd a verseny napján, a helyszínen lehet befizetni.
Az I. Budapesti FotósViadal fő támogatói a 220Volt és a Baumit Kft.
Gyertek és fotózzatok velünk egy napon át!