Godox AD600 Pro

    0

    A Godox bejelentette AD600 Pro nevű akkumulátoros vakuját, amely a korábbi AD600 alapjaira épül, ám annál gyorsabb kondenzátor töltést, stabil színhőmérséklet üzemmódot, erősebb LED-es modellfényt kínál.


    A 600 Ws teljesítményű vaku lítium-ion akkumulátorról kapja a működéséhez szükséges energiát, amely 360 maximális teljesítményű villanáshoz nyújt elegendő szuflát. A vaku töltése 0,01-0,9 mp alatt megy végbe. A vaku elé különböző fényformálókat illeszthetünk a Bowens S bajonett használatával. Gyárilag egy alapreflektort mellékelnek, amellyel 87-es kulcsszám (ISO100, m) érhető el.
    A LED-es modellfény 38 Watt teljesítményű, amely kellően erős fényt ad fényformálókkal való munkához is.

    A 2,4 GHz-es rádiós vevőt is tartalmazó vaku TTL üzemmódot, nagy sebességű vakuszinkront (HSS) és slave módokat is támogató, az üzemmódok között az egyik újdonsága a stabil színhőmérséklet mód, amelynél az egyes villanások színhőmérsékletének különbsége a teljes teljesítmény tartományban nem haladja meg a 75 Kelvint. A rádiós kioldás történhet az XPro és X-1 rádiós jeladók segítségével, de más Godox vakukkal is (amelyekben kompatibilis rádiós jeladó található).

    A vakut nem csak kültéren, de műteremben is használhatjuk, ehhez opcionálisan AC hálózati adapter, illetve külön alsó fogantyú is elérhető. Lehetőségünk van külön villanó fejet is vásárolni, ez esetben a generátortól eltávolíthatjuk a fejet.

    A Godox AD600 Pro Canon, Nikon, Sony, Fuji és mikro NégyHarmad (Olympus, Panasonic) rendszerekkel is használható, ára 900 amerikai dollár lesz.