Apró fotónyomtató okostelefonokhoz

0
1 146

A Canon új, apró fotónyomtatót dob piacra Európában, Zoe mini néven (amely megegyezik az USÁ-ban már kapható Ivy minivel).

A mindössze tenyérnyi mérető és csak 160 grammot nyomó fotónyomtatót micro USB-n keresztül feltölthető akkumulátor táplálja. A képeket Bluetooth kapcsolaton keresztül, a Canon Mini Photo Print alkalmazáson keresztül tölthetjük át a készülékre, amelyeket 314×400 dpi felbontással, 5×8 cm-es méretben nyomtat ki (kb. 1200×600 pixeles felbontásban). A nyomtató egyszerre maximum 10 ív speciális fotópapírt tárolhat, a nyomtatás Zero Ink technológiával, hőszublimációs elven történik, képenként kb. 50 mp alatt. Egy akkufeltöltéssel 20 kép nyomtatható.

A nyomtató persze nem csupán okostelefonnal készült képeket képes kinyomtatni, hiszen itt jön képbe a fényképezőgépek Wi-Fi funkciója, amelynek köszönhetően egy profi DSLR-ről, vagy egy kiváló minőségű MILC gépről is áttölthetjük kedvenc fotónkat a nyaralásról, vagy egy házibuliról, amelyet így akár azonnal ki is nyomtathatunk, kedveskedve ezzel barátainknak, házigazdánknak, vagy magunknak.

A nyomtató ára Amerikában 130 dollár, a hazai árról egyelőre nem tudunk adatot, de azt igen, hogy szeptembertől lesz kapható.

Sajtóközlemény:


Vidd haza a képeket a buliból! A Canon eddigi legkisebb és legkönnyebb fotónyomtatója hamarosan Magyarországon!
Canon Zoemini
Mini nyomtató, amit bárhová magaddal vihetsz.

2018. augusztus 2., csütörtök – A Canon Europe ma bemutatja a pillekönnyű, zsebméretű Canon Zoemini nyomtatót. A ZINK™ (zéró tinta) technológiát alkalmazó nyomtató Bluetooth® kapcsolat segítségével pillanatokon belül zökkenőmentesen kapcsolódik a Canon Mini Print applikációhoz, így perceken belül kinyomtathatod a mobileszközökkel készített vagy a közösségi oldalakról letöltött kedvenc képeidet. A Canon Zoemini 5 x 7.6cm (2×3”) méretű képeket közvetlenül nyomtat a mobiltelefonról, táblagépről vagy a közösségi média alkalmazásokról.

A Canon Zoemini nyomtatóhoz az iOS és Android áruházakból 2018. szeptember 5-től ingyenesen letölthető a Canon Mini Print* alkalmazás, amelyben számos trendi szűrő, keret és AR effektus teszi képeinket még fantáziadúsabbá. Sőt, ha öntapadós fotópapírra nyomtatunk, mindennapi használati tárgyainkat vagy környezetünket is dekorálhatjuk, személyesebbé varázsolhatjuk (például laptopunkat, mobiltelefonunk védőtokját, de akár a szoba falát is). A Canon Mini Print alkalmazás mozaikkép és kollázs opciókat is tartalmaz, amelyekkel több nyomtatott képből álló nagyobb posztert is ügyeskedhetünk magunknak. A retro szelfiktől kezdve a játékos állatfejes szűrőkig, a Canon Zoemini igazán egyedi képeket nyomtat nekünk. Az Instagram és a Facebook mellett a Canon Mini Print app segítségével a Google Photos és Dropbox alkalmazásokhoz is kapcsolódhat a kis nyomtatónk.

A Canon Zoemini ZINK™ technológiát alkalmaz, vagyis nincs szüksége tintára. A tölthető elemmel működő nyomtatóhoz 10 darabos Canon ZINK™ fotópapír kezdőcsomag is jár (lehúzható papírral fedett öntapadós hátú, vízálló és eltéphetetlen fotópapír). A fotópapír külön 20 vagy 50 darabos csomagokban lesz kapható.

Ez a kompakt és ügyes kis eszköz kényelmesen elfér egy kézitáskában, vagy a zsebünkben. Méretei: 118mm x 82mm x 19mm. Súlya csupán 160 g.
Három igazán divatos színben választható: rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke.

A legfontosabb előnyök:
Kompakt, kisméretű és könnyű, zsebben vagy kisebb táskákban is elfér
Trendi szűrőkkel, keretekkel és AR effektusokkal kreativitásra inspirál
5 x 7.6cm (2×3”) méretű fényképeket nyomtat innovatív tintamentes ZINK™ technológiával
Eltéphetetlen öntapadó papírra nyomtat
Bluetooth® segítségével könnyen kapcsolódik a Canon Mini Print app-hoz (iOS & Android)

A doboz tartalma:
Canon Zoemini fotónyomtató* (rosegold/fehér, fehér/ezüst és fekete/palaszürke)
Egy csomag Canon ZINK™ fotópapír (10 lap fotópapír és 1 SMART SHEET™)
Mikro USB töltőkábel (USB A a Mikrohoz)
Használati utasítás
Szabályozási lap