Nagy zoomátfogású utazózoom az Olympustól: M.Zuiko Digital ED 12-200mm f/3,5-6,3

0

Az Olympus új, a mikro NégyHarmad rendszerben eddig még nem látott átfogású, nagy zoomos általános célú objektívet jelentett be, a M.Zuiko Digital ED 12-200mm f/3,5-6,3 típust.

Az objektív egy kisfilmes 24-400 mm-es képzeletbeli zoom látószögét kínálja, amely a remek nagylátószögtől a komoly teléig fedi le az igényeket. A csepp- és porálló szigetelésekkel ellátott utazózoom 10 cm-es minimális tárgytávolságával közelképek készítésére is alkalmas, MSC fókuszmeghajtása révén pedig mind fotózásnál, mind videofelvétel készítésénél fürge és csendes élességállítást kínál. Részletes műszaki adatok a hírünk alatt linkelt adatlapon érhetők el.

Az Olympus M.Zuiko Digital ED 12-200mm f/3,5-6,3 március végétől lesz kapható, ára 299.900 Ft lesz.

Sajtóközlemény:

Új 16,6x zoom objektív: az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 az ideális mindenes objektív – a fotózás rajongóinak tervezve

Az Olympus bemutatja a tükörnélküli fényképezőgépek legnagyobb zoomteljesítményű objektívjét

2019. február 13., Hamburg – Az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 16,6x zoomteljesítményével új szintet képvisel a tükörnélküli fényképezőgépek számára tervezett zoom objektívek között – ráadásul kiváló optikai jellemzőkkel és rajzolattal is büszkélkedhet a nagylátószögtől a telefotókig. A lenyűgözően kompakt és könnyű kivitel por-, csepp- illetve fagyálló tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul nagysebességű és nagypontosságú autofókusz-rendszert is kapott. Ez a rendkívül megbízható teljesítményt nyújtó objektív tökéletes segítőtárs lehet tájak, városok és emberek fotózásához egyaránt.

Élvonalbeli zoomteljesítmény – időjárásálló kivitelben
16,6x nagyítási képességével az M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 messze a legnagyobb zoomteljesítményt kínáló objektív a tükörnélküli fényképezőgépek számára tervezett kategóriájában1. A 12-200mm (35mm ekvivalens érték: 24-400mm) gyújtótávolságot átfogó – ezáltal a nagylátószögtől a telefotókig kiválóan használható – objektív hozza az Olympustól megszokott, kisméretű és könnyű kivitel minden előnyét: az új M.Zuiko családtag a legkülönfélébb fotós feladatok megoldásához ideális.
Az M.Zuiko PRO szériából ismert, gondtalanságot kínáló por-, csepp- és fagyálló kialakítás tovább fokozza a megbízható, sokoldalú használhatóság lehetőségeit – szinte az időjárástól függetlenül.

Az optikai tervezés és a nagysebességű, precíz AF kiváló képminőséget garantál
Az Olympus tervezőmérnökei a kompakt kivitel elérésére törekvés mellett különös figyelmet szenteltek a speciális – például a Super ED és aszférikus – lencsék tökéletes elrendezésének, ezzel a teljes zoomtartományban hatékonyan csökkentve a kromatikus aberráció és a torzítás hatásait. A ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) bevonat nagymértékben csökkenti a szellemkép és a becsillanás kockázatát.
Emellett az ED 12-200mm F3.5-6.3 MSC (Movie and Still Compatible) fókuszmechanizmust is kapott, mely olyan belső fókuszrendszert jelent, mely mindössze egy könnyű lencse mozgatásával oldja meg a fókuszálás műveletét. Ennek köszönhetően nagysebességű autofókuszt kapunk, így nem maradunk le a mindössze pár másodpercig elérhető fotós témákról.

Elérhetőség – árak
Az új M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3 március végétől, 299.990- HUF
javasolt fogyasztói áron2 érhető el.
Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az ED 12-200mm F3.5-6.3 ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható3 – ehhez mindössze a MyOlympus rendszerébe kell regisztrálnunk:
www.my.olympus.eu.

M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3

  • 16,6x zoom objektív, mely a világ legnagyobb zoomteljesítményét kínálja a maga kategóriájában1
  • Egyedülállóan kompakt és könnyű, emellett por-, csepp- és fagyálló kialakítás a bármilyen körülmények és időjárás mellett elérhető gondtalan használhatóság érdekében
  • Kiváló optikai tervezés lenyűgöző képalkotási képességgel a teljes gyújtótávolság-tartományban
  • Fotók és videók készítéséhez is ideális, nagysebességű, precíz AF
  • Tájképek, városok és emberek fotózásához is nagyszerűen alkalmazható
  • Kiváló közelkép-teljesítmény mindössze 10cm legkisebb tárgytávolság mellett
  • Méretek: legnagyobb átmérő: Ø77,5mm x hossz: 99,7mm
  • Tömeg: kb. 455g
  • Március végétől elérhető, 299.990.- HUF ajánlott fogyasztói áron2

1 A legnagyobb nagyítási arány a tükörnélküli fényképezőgépekhez fejlesztett, cserélhető zoom objektívek között (2019. februári adatok alapján)
2 Ajánlott fogyasztói ár
3 A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal