Már elérhető: Pentaxians 2018 évkönyv

0

Elektronikus formában és kemény kötéses fotókönyvként is elérhető a Pentaxians 2018 évkönyv, amelybe 248 oldalnyi remek fotó került a legnagyobb pentaxos facebook csoport tagjaitól.

Sajtóközlemény:


Megjelent a 2018-as PENTAXIANS évkönyv!

Elkészült a 2018-as PENTAXIANS évkönyv, mely a PENTAXIANS facebook csoport tagjainak 2018-as fotóiból lett összeállítva. Az alapkoncepció – amely szerint NEM egy zsűri dönti el, hogy mi kerülhet be az évkönyvbe, hanem mindenki maga döntheti el mivel vesz részt – ismét működött, ahogy az előző kiadás esetében is. Annak ellenére, hogy a résztvevők száma hozzávetőlegesen megduplázódott – a képek minősége nem csökkent, hanem összességében sokkal színvonalasabb lett.

Az új évkönyv minden szempontból nagyobb és jobb lett – 248 oldalon csupa nagyszerű fotó, mely mind a legjobb fényképezőgépekkel készült!

Ezt a nonprofit projektet Stephen Obermeier (Németország) és Nagy Béla (Magyarország) kezdeményezte és valósította meg. Az évkönyv szabadon letölthető PDF formátumban, illetve önköltségen megrendelhető keménykötéses kivitelben (21 x 21 cm méret) a projekt honlapjáról: http://pentaxians-yearbook.com

Borító-fotó: Ken Pimontel (Belgium) – Modell: Anna Janssens, frizura és smink: Jan Vangeel

A borító-fotót a Ricoh-Imaging Németország egy Ricoh WG-60 fényképezőgéppel díjazta.

További információk:
Stephen Obermeier
so@ideas-tm.de
+49 173 995 3690

Háttérinformáció Ken Pimontel fotósról:

Ken egy Belgiumban, Anrtwerpen mellől származó fotós. Hisz abban, hogy a klasszikus portré ma is értéket képvisel. Előnyben részesíti és kedveli az időtlen, belső energiát, erőt és büszkeséget sugárzó képeket. Kedveli az erős kompozíciókat, drámai fényeket és az őszinte kifejezéseket, megnyilvánulásokat.

Ken Pimontel Pentax full-frame, APS-C és középformátumú vázakkal, valamint vegyesen modern és régi objektívekkel dolgozik. Honlapja:
http://www.deportretfotograaf.be/

A PENTAXIANS Facebook csoportról: A PENTAXIANS csoport a legnagyobb – aktív – PENTAX közösség a Facebookon, több mint 14.000 taggal.