Panasonic és Sennheiser webinárium a szebb videókért

0

Ingyenes webes előadás sorozatot indított útjára a Panasonic és a Sennheiser, amelyekben segítenek megérteni, hogyan készíthetünk jobb minőségű videófelvételeket, kiváló hanggal.

Sajtóközlemény:

Fejlessze videóit az új, ötrészes tanfolyammal!
Vegyen részt a Sennheiser és a Panasonic LUMIX élő webináriumain!

Wedemark, 2019. június 14. – A Sennheiser Sound Academy és a Panasonic LUMIX Academy új, élőben közvetített, angol nyelvű webináriumsorozatot indít, hogy megossza, hogyan lehet olyan kiváló videót készíteni, amely képben és hangban is lenyűgöző. Az ingyenes webináriumsorozat június 21-én indul a „Hogyan lesz professzionális videója a jó hangsávnak köszönhetően?” résszel. Az élő közvetítés lehetővé teszi majd, hogy a résztvevők kérdezhessenek is a szakértőktől.

A Sennheiser/Panasonic LUMIX webináriumok tökéletesen ötvözik a fényképezőgépekhez és a hangfelvételhez kapcsolódó elméleti oktatást a gyakorlati tudnivalókkal és praktikákkal. Az oktatósorozat olyan gyakori felhasználási helyzetekről szól majd mint a vloggolás, a mobil újságírás vagy a dokumentumfilm-készítés. Az élő közvetítések a legjobb gyakorlatokat osztják meg a nézőkkel az előkészületekről, a felvételkészítésről és az ügyesen, érdekesen összeállított tartalmakról.

A webináriumok közérthető útmutatást adnak, amely a teljesen kezdők számára is befogadható, de azoknak is hasznos, akik tovább kívánják bővíteni tudásukat, hogy még magasabb színvonalú videókat készítsenek.

Az ingyenes online kurzust nagy sikerű, személyes foglalkozások alapján alakították ki, és a Sennheiser Sound Academy, valamint a Panasonic LUMIX Academy szakemberei tartják angol nyelven. A webináriumok most először az élő közvetítések után is elérhetők maradnak a Sennhesier YouTube-csatornáján.

Ha részt kíván venni, kérjük, itt regisztráljon: www.sennheiser.com/webinars.
A regisztráció a sorozat adott webináriuma előtt három héttel válik elérhetővé. A sorozat az alábbi oktatásokat tartalmazza:

1. webinárium (június 21.)
Bevezetés – Hogyan lesz professzionális videója a jó hangsávnak köszönhetően?
(hangtechnikai alapok, mikrofon alapok, a kép és hang viszonyának pszichológiája)

2. webinárium (szeptember 6.)
Célcsoport: mobil újságírók
Tippek és trükkök – Fényképezőgép-választás, előkészületek, témaválasztás és hangtechnikai tippek és trükkök

3. webinárium (október 11.)
Célcsoport: Videós bloggerek (vloggerek)
Tippek és trükkök – Fényképezőgép-választás, előkészületi és hangtechnikai tippek és trükkök (többek között világítás, kompozíció stb.)

4. webinárium (november 1.)
Célcsoport: Dokumentumfilm/Film
Tippek és trükkök – Fényképezőgép-beállítás (többek között többkamerás beállítás), tippek és trükkök terepen készülő felvételekhez és hangtechnikához.

5. webinárium
Magával ragadó kép és hang
(AMBEO termékcsalád alkalmazása videós tartalmaknál)

A Sennheiser Sound Academy és a Panasonic LUMIX Academy reméli, hogy Önt is a résztvevők között köszöntheti, hogy még magasabb színvonalra emelhesse hangtechnikai és videós tudását.