Instant fényképezőgép helyett mininyomtató!

0

A Canon egy aprócska hőszublimációs fotónyomtatót jelentett be. A Canon Selphy QX10 mindössze 10×14 cm-es, segítségével az XS-20L papírokra 7,2×8,5 cm-es vagy 6,8×6,8 cm-es fotókat nyomtathatunk 238 dpi felbontásban, gyakorlatilag bárhol és bármikor, hiszen beépített akkumulátora lehetővé teszi, hogy a hálózati tápellátástól távol, pl. egy táborozás vagy bulizás során is elkészíthessük kedvenc fotóink nyomtatott változatát.

„A SELPHY SQUARE QX10 tintapatronok vagy nyomtatótálca nélkül mindössze 43 másodperc alatt száraz és kiváló minőségű fényképeket nyomtat, és olyan festékszublimációs technológiával rendelkezik, amely fenntartja a nyomatok kiváló minőségű kidolgozását és akár 100 évig is ellenáll a fakulásnak. Az öntapadós Canon XS-20L 68×68 mm méretű, négyzet alakú fotópapír (külön megvásárolható) klasszikus megjelenésű, kerettel ellátott papír, amelyre kézzel is írhatunk. A védőfólia bevonatnak köszönhetően a nyomatok nem koszolódnak, egyúttal víz-, szennyeződés- és szakadásállók. ”

A márciustól kapható nyomtatót iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonhoz Wi-Fi-n keresztül csatlakoztarthatjuk, így azokról közvetlenül nyomtathatunk.