Galéria: Tamron 35mm f/2,8 Di III OSD (tesztfotók)

0

A Tamron tavaly év végén megjelent nagy fényerejű fix gyújtótávolságú, Sony E bajonettes MILC-ekhez készült triójának bemutatója a végéhez közeledik, hiszen már csak az utolsó, 35 mm-es változat van hátra. A Tamron 35mm f/2,8 Di III OSD M1:2-vel készült tesztfotóinkat most publikáljuk, a részletes bemutató cikkünk jövő hét elején jelenik majd meg.

Mivel egyidőben járt nálunk mind a három (20mm, 24mm és 35mm) fix objektív, így a lehetőségekhez képest igyekeztünk mindhárommal a lehető legtöbb szóba jövő témát lefotózni. Tekintettel arra, hogy közelfényképezéshez is igazán jók ezek az objektívek (1:2 leképezési arányt kínálnak), így makró jellegű fotókat is készítettünk, de nem maradtak ki természetesen az épületfotók, na és persze a remek fényerő miatt asztrotájképeket is készítettünk. Igaz, az első alkalommal enyhén bepárásodott az égbolt, ami miatt enyhe halo figyelhető meg a csillagok körül, de nagy szerencsénkre a tesztidőszak utolsó éjszakáján ismét derült égboltnak örvendhettünk, így megismételtük az éjszakai tesztképeket is – de ezúttal már a Hold fénye mellett.

Érdemes megnézni a nyitott blendével készült fotókat, hiszen elképesztő rajzolattal rendelkezik ez az objektív is!

Beltérben készült képeinkénél modellünk Szabó Nikolett volt, akit még tavaly év végén, a Tamron 35mm-es Di III objektív magyarországi Premierjén fotóztunk.

Tamron 35mm f/2,8 Di III OSD tesztfotók