Megnyílt az Olympus MILC Club – Most vagy Soha pályázatának fotókiállítása

0

Amikor az Olympus Magyarország április 14-én, azaz a koronavírus járvány kellős közepén meghirdette a Most vagy Soha fotópályázatát, még senki sem tudta, hogy lehet-e majd egyáltalán fotókiállítás megnyitót tartani és persze azt sem, hogy egyáltalán lesz-e látogatható a pályázatra beérkezett legjobb képekből összeállított tárlat.

Társadalmunk felelősségteljes és önmegtartóztató viselkedésének köszönhetően azonban június közepe óta újra – szinte – normális életet élhetünk, így semmi akadálya nem volt a Most vagy Soha fotópályázat nyilvános eredményhirdetésének és a fotókiállítás megnyitásának, valamint az azt követő közös fotózások, workshopok megtartásának.

A pályázatra közel 1300 pályamű érkezett, ezekből közönségszavazással, valamint szakmai zsűri segítségével választották ki azokat az alkotásokat, amelyek végül falra kerültek.
A legtöbb szívecskét Herman Dóra fotója gyűjtötte össze a fotópályázat Instagram oldalán, aki így a fődíjat, egy Olympus OM-D E-M10 Mark III tükör nélküli fényképezőgépet, egy hozzá való M.Zuiko Digital 14-42mm f/3,5-5,6 II R kitobjektívet és egy M.Zuiko Digital 45mm f/1,8 portré objektívet vihetett haza.

fotó: Herman Dóra

A kiállítás 2020. szeptember 6-ig látható a tihanyi Apátsági Rege Cukrászdában.

A kiállított, valamint a pályázatra beküldött fotók online is megtekinthetők a pályázat weboldalán.