Indul a CONTENT RUMBLE Podcast!

0

Új podcast indul, amelynek célja, hogy segítséget nyújtsanak a nehéz időkben azoknak, akik kreatív munkával keresik a kenyerüket.
Legyen szó akár fotózásról, akár videózásról, vagy drónozásról, vagy éppen bármi más tartalomgyártásról, a CONTENT RUMBLE kibeszéli azt.

Az adásokat kéthetente szombatonként tartják, az első három résszel ma délben jelentkeznek, a fő téma most a fotózásé lesz, ezen belül is az OKJ-s képzésről, illetve a kezdeti akadályokról, azok átugrásáról beszélgetnek majd .

A CONTENT RUMBLE csapata: CSAPÓ GÁBOR, SZABÓ VIKTOR és SZANYI ROLAND

Sajtóközlemény:


Elndult a CONTENT RUMBLE Podcast!

3 fiatal a kreatív ipar tartalom gyártói közül, kibeszélik egymás üzleteit, eredményeit, megosztják tapasztalataikat és véleményeiket, a korona vírus okozta válság kellős közepén. Próbálva rámutatni hiányosságaikra, közösen keresni a fejlődési lehetőségeket, aktuális trendeket, saját ismereteik és meghívott vendégeik segítségével.

A műsor állandó vezetői:
Csapó Gábor – Portré és esküvő fotós
Szabó Viktor – Videó készítő és drónpilóta
Szanyi Roland – A STUDIO69 fotostúdió és BroadcastHUB alapítója

A első 3 adásban a fotózást vették górcső alá, és nem kevesebbre vállalkoznak mint kibeszélni a jelenlegi OKJ-s rendszert, valamint támpontot nyújtani a friss fotósoknak a kezdeti lehetőségekben.

A CONTENT RUMBLE két hetente jelentkezik, de az első 3 epizód premierjét most szombaton tartják!

https://contentrumble.hu

https://www.facebook.com/contentrumble