Drónozol? Vagy csak drónoztál? Itt az idő, hogy véleményt mondj!

0

A HungaroControl országos szintű felmérést kezdeményezett, amelynek célja, hogy objektív módon megismerjék a drónfelhasználók véleményét a jelenlegi szabályozási környezetről és a drónfelhasználói ökoszisztéma fejlesztésének lehetőségeiről.

A HungaroControl Zrt. megbízásából indított kutatásunk során a pilóta nélküli légi járművek (drónok) alkalmazásával kapcsolatban szeretnénk véleményét, szakmai tapasztalatait megismerni. Kérjük, a kérdőív kitöltésével segítse a döntéshozók számára készülő javaslattételek megalkotását, valamint a Magyarország Drón Stratégia felhasználói visszajelzéseken alapuló létrehozását. Nincsenek jó vagy rossz válaszok, számunkra az Ön véleménye a fontos.

Az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, kizárólag összesítve dolgozzuk fel. A kérdőív kitöltése 10, legfeljebb 15 percet vesz igénybe. A kérdőívben adott válaszokat az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. adatvédelmi szabályozásának megfelelően kezeljük. Bármilyen kérdés, észrevétel esetén a dronkutatas.eszrevetelek@enet.hu e-mail címen várjuk visszajelzését.

A kérdőív kitöltésében csak 18. életévüket betöltött válaszadók vehetnek részt!

A kérdőív ITT érhető el.