Yongnuo YN660 LED

0

A Yongnuo piacra dobta az YN360 LED továbbfejlesztett és nagyobb teljesítményű változatát, az YN660 LED-et.

A Yongnuo YN660 LED – nem összekeverendő a Yongnuo YN660 vakuval – egy hosszúkás, állandó fényű fényforrásként használható LED rúd, amely 45 Watt teljesítményével akár 15 ezer Lux megvilágítást is adhat (30 cm-re, 1 méterre 3200 Lux érhető el). Az állítható, 2000-9900 K színhőmérsékletű, CRI>96 színhűségű fényforrás színezete is módosítható, sőt, akár HSI (Hue-Saturation-Intensity, azaz színezet, színtelítettség és világosság) módban is használható.

A mintegy 31 különböző fényeffektet kínáló LED rúd kényelmes markolatot kínál a kézi használathoz, de az alján megtalálható 1/4″-os ymenet segítségével állványra is helyezhetjük.
A beállításokat a markolat bal oldalán lévő gombbal is elvégezhetjük, de a beépített Bluetooth adapternek köszönhetően okostelefonról is vezérelhető a fényforrás.

Az energiaellátást 12 Voltos hálózati adapter, vagy Sony NP-F akkumulátorok adhatják (ebből egy, vagy kettő is alkalmazható, utóbbi esetében kiegyensúlyozottabb a súlyelosztás). Sajnos mind az adapter, mind az akkumulátorok külön megvásárolandók, tehát figyeljünk rá, hogy a termék önmagában még nem működőképes.