Bluetooth 5-tel érkezik a Canon Zoemini S2

0

A Canon bemutatta új instant fényképezőgépét, a hőszublimációs nyomtatóval egybeépített Zoemini S2-t.

Az új modell műszaki paraméterekben nem különbözik jelentősen az elődtől (maradt a 8 Mpixeles felbontás, a 314×600 dpi-s nyomtatási minőség, a micro SD támogatás), egyedül a Bluetooth 4.0 helyett Bluetooth 5.0 kapcsolat lehetősége deríthető ki eltérésnek.

Az új Zoemini S2 viszont másféle színekben lesz elérhető, mint a korábbi Zoemini 2, így most rózsaarany, gyöngyházfehér és sötét kékeszöld burkolat választható.


Sajtóközlemény:

Az új Canon Zoemini S2 2 az 1-ben modellel a Canon továbbfejleszti az instant fényképezőgép-nyomtató termékcsaládot
A Canon Zoemini S2 instant fényképezőgép-nyomtató az innovatív alkalmazáson belüli szerkesztést és a menet közbeni nyomtatást ötvözi szórakoztató fotózási lehetőségekkel, így tökéletes 2 az 1-ben instant fényképezőgép-nyomtatót kínálva ügyfeleinek. A készülék a boltokban 2021. október közepétől kapható.

Budapest, Magyarország – 2021. október 1. – A Canon Europe ma bemutatja a Canon Zoemini S2-t, az instant fényképezőgép-nyomtató készülékek legújabb tagját azok számára, akik útközben szeretnének fényképezni, fényképeiket testre szabni és kinyomtatni. Elődje, a Canon Zoemini S modell továbbfejlesztéseként ez az innovatív 2 az 1-ben dizájn lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kereteket és szűrőket adjanak hozzá a felvételekhez, a felvételi módok közül választhassanak, és elmenthessék kedvenc pillanataikat a későbbi nyomtatáshoz – mindezt egyetlen eszközön. A sötét kékeszöld (Dark Teal), gyöngyházfehér (Pearl White) és rózsaarany (Rose Gold) színekben kapható Canon Zoemini S2 modell könnyű és kompakt, így bárhová könnyen magaddal viheted.

Legyél még kreatívabb a Canon Mini Print alkalmazással
A kreatív elmék, tartalomkészítők és a művészetek szerelmesei számára egyaránt ideális Canon Zoemini S2 készülék Bluetooth-on keresztül csatlakozik a Canon Mini Print alkalmazáshoz, hogy szórakoztató alkotásokat hozhass létre, a kollázsoktól és a kör alakú nyomtatástól kezdve a szöveg hozzáadásán át az előre elkészített vagy egyedi matricák nyomtatásáig. A kézzel írt aláírásokat és szimbólumokat mobileszközön lehet rögzíteni, az alkalmazáson belül szerkeszteni és a Canon Zoemini S2 segítségével ki lehet nyomtatni, ami tökéletes kreatív albumok (scrapbook) vagy magazinok (zine) készítéséhez. A maximalisták a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül élőben megtekinthetik a beállításokat, és a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül meggyőződhetnek arról a nyomtatás előtt, hogy a barátok és a családtagok mindnyájan a képen vannak-e.

Fényképezz, nyomtasd ki, húzd le és ragaszd fel 2 az 1-ben funkcióval
A Canon Zoemini S2 készülék kreatív funkcióit a 2 az 1-ben funkcionalitás tovább fokozza, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy útközben fényképezzenek, fényképeiket testre szabják és kinyomtassák. Stílusos szelfiket készíthetsz a beépített tükörrel és gyűrűs megvilágítással, míg az új „Effektek és Keretek” gombok segítségével vintage stílusú szűrők és keretek adhatók hozzá a felvételekhez. Az optimális fényképezés érdekében a felhasználók a felső csúszógomb segítségével válthatnak a portré, a kültéri vagy a szelfi mód között, majd különböző formátumokban nyomtathatnak, akár 10 ív öntapadós Zink™ fotópapírra, hogy a laptopoktól kezdve a hálószoba falán át a naplókig mindent személyre szabhassanak.

Kompakt kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted
Kompakt kialakításával és mindössze 188 g-os súlyával a Canon Zoemini S2 tökéletes zsebkamera és elegáns kísérő a nyaralás során. Ha a felhasználó elfelejti feltölteni a papírtálcát, mielőtt útnak indulna egy újabb kalandra, akkor is fényképezhet, és a képeket a MicroSD-kártyára mentheti a későbbi nyomtatáshoz, az időinformációkat pedig a készülék automatikusan hozzáadja a képekhez, amint azt a felhasználó egy okostelefonnal szinkronizálja. A nyomtatósor a fényképezőgép elődjéhez képest bővített funkciókkal rendelkezik, azaz csökkentettük a fényképek elkészítése közötti várakozási időt és a papír gyakori újratöltésének szükségességét, míg az akkumulátor kapacitása akár 25 fényképnyomtatáshoz is elegendő – ami ideális az emlékek útközben történő rögzítéséhez.

A Canon Zoemini S2 Magyarországon október közepétől kapható a Canon hivatalos viszonteladóinál.

A Canon Zoemini S2 főbb jellemzői:

  • Élénk és vintage színszűrő opciók, valamint fekete-fehér felvételek támogatása
  • Automatikus fehéregyensúly és expozícióállítás
  • Szegély nélküli, és fehér szegélyes nyomtatás egyaránt támogatott
  • A négyszögletes nyomtatás mellett a kör alakú nyomtatás is támogatott a Zink™ ZP-Circle fotópapír használatával.
  • Bluetooth 5.0 funkcióval kompatibilis

Termékjellemzők:

  • Akkumulátor – Tölthető lítiumpolimer (700mAh)
  • Kijelzőablak mérete – Nem alkalmazható
  • Színek – rózsaarany / gyöngyházfehér / sötét kékeszöld
  • Méret (Sz x M x Á) – 121 x 80,3 x 22,4 mm
  • Súly – 188g

A Canon Mini Print alkalmazásról:

  • A mobilkészüléknek Bluetooth-on és a Canon Mini Print alkalmazáson keresztül kell csatlakoznia a Canon Instant Camera nyomtatóhoz, amely ingyenesen elérhető az App Store és a Google Play áruházban.
  • Kompatibilis operációs rendszerek : iOS 9.0 vagy újabb, Android 4.4 vagy újabb
  • Támogatott nyelvek Angol, német, francia, spanyol, olasz, arab, portugál, holland, norvég, dán, finn, svéd, észt, lett, litván, görög, cseh, magyar, lengyel, szlovák, török, szlovén, román, bolgár, horvát, orosz, kirgiz, kazah, örmény, ukrán, héber