Jön a Nikon Sessions

0

Új videósorozatot indít a Nikon a YouTube csatornáján. A hat részes Nikon Sessions olyan témákat érint, mint városi és utcai fotózás, koncertfotózás, portrézás, képszerkesztés. Az egyes epizódok két hetente követik majd egymást.

A NIKON BEJELENTI „NIKON SESSIONS” CÍMŰ YOUTUBE-SOROZATÁNAK INDULÁSÁT

Amszterdam, Hollandia, 2023. január 3.: A Nikon Europe a mai napon jelenti be vadonatúj, „Nikon Sessions” című YouTube-sorozatának elindítását. A „Nikon Sessions”, amelyet Ricci Chera, a Nikon School képzési szakértője szervez, mindent magában foglal majd, amit a fényképezésben és a képalkotási folyamatban csak szeretni lehet.

Az első évad hat részből áll, amelyek számos vendéget mutatnak be, köztük a Nikon legjobb fotósait, oktatóit és munkatársait, akik gondolatébresztő és szórakoztató beszélgetéseket folytatnak majd.

Az epizódtémák a zenei, városi és utcai fényképezésen át a hírekig, a portréfényképezésig és a szerkesztés gyakorlati művészetéig terjednek. A nézők nem pusztán jótanácsokkal és tippekkel gazdagodhatnak majd, hanem a felvételek előkészítését és a felszereléssel kapcsolatos igényeket is megvizsgáljuk és megvitatjuk – figyelembe véve az egyes alkotók személyes stílusát.

A „Nikon Sessions” kéthetente jelentkezik új epizódokkal az alábbiak szerint:

  • 1. rész: Zenei fényképezés Scarlet Page, Shirlaine Forrest, Conor McDonnell és Pep Bonet részvételével
  • 2. rész: Városi és utcai fényképezés Leon Neal, Ben Moore és Perry Gibson részvételével
  • 3. rész: Lindbergh, Tara Florence és Harry Skeggs részvételével
  • 4. rész: Szerkesztés Carolyn Mendelsohn, Harry Skeggs és Pep Bonet részvételével
  • 5. rész: Hírek Leon Neal és Lucy Young részvételével
  • 6. rész: Portrék Carolyn Mendelsohn és Tara Florence részvételével

Ricci Chera, a Nikon School képzési szakértője elmondta: „Örömmel jelentjük be, hogy közösségünkön belül új módon oszthatjuk meg tudásunkat a „Nikon Sessions” elindításával. Nem gyakran fordul elő, hogy különböző műfajok több szakértője is összegyűlik egy helyen, ahol a fotózás iránti közös szenvedélyükről beszélnek. Ettől válik ez a sorozat igazán különlegessé.

Reméljük, hogy a különböző szintű, korú és érdeklődésű fotósok a beszélgetések némelyikében való részvételükkel ihletet meríthetnek, hogy kamerát ragadjanak és fotózni kezdjenek a kapott tanácsok nyomán.”

Stefan Maier, a Nikon Europe marketingigazgatója szerint: „A Nikonnál mindig új utakat keresünk, amelyekkel inspiráló és izgalmas dolgokat nyújthatunk a fotósoknak. Akár épp csak most kezdtek fotózni, akár már teljesen profik, a szakma vezető neveitől tanulhatnak, amely felbecsülhetetlen értékű lehet. Ezek a foglalkozások a fotósok számára olyan fényképezési műfajokat is bemutatnak, amelyekre talán soha nem is gondoltak volna – bővítve tudásukat és fejlesztve meglévő készségeiket.”

Az epizódokat rendszeresen feltöltjük a Nikon Europe YouTube-csatornájára. Iratkozzon fel a https://www.youtube.com/c/NikonEurope/ csatornára, hogy mindig naprakész lehessen