Sony Ericsson Cyber-shot C510

0

A digitális fényképezőgépek között már jópár modellt találunk, amely rendelkezik a mosolyfotó funkcióval. Ez az arcfelismerésen túl képes azt is érzékelni, ha valaki elmosolyodik, ennek segítségével automatikusan elkészíthető a kívánt mosolygós fotó. A Sony Eriscsson most hasonló technológiával ellátott kamerás mobiltelefont jelentett be, mely igen kedvező áron kerül piacra.

Sony Ericsson Cyber-shot C510

Sony Ericsson Cyber-shot C510

Sony Ericsson Cyber-shot C510

Sony Ericsson Cyber-shot C510

Emellett frissítették a C905 szoftverét, amely új szolgáltatások elérését teszi lehetővé. Ezek közül megemlítendő a mosolyfotó, a YouTube böngészés, az automatikus forgatás, a követlen fotónyomtatás, a WayFinder 8 és a chat stílusú SMS/MMS küldés.
Az új szoftver a C905 korábbi felhasználóinak is elérhető.

Sony Ericsson Cyber-shot C905

Sony Ericsson Cyber-shot C905

Sajtóközlemény:

Vége a várakozásnak: itt az új Sony Ericsson C510 Cyber-shot™ és a Smile Shutter™ technológia

A Sony Ericsson ma jelenti be első, Smile Shutter™ technológiával készült telefonját. Az új technológiával felszerelt C510 az eddigi Cyber-shot™ készülékek közül a legelérhetőbb áron kerül a piacra. A Smile Shutter™ technológiával kiegészül a 8,1 megapixeles kamerával ellátott C905 is, mely 2008 novemberében indult hódító útjára.

Las Vegas, USA – 2009. január 7. – A Sony Ericsson ma mutatja be egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető kialakítású mobilját, a C510 Cyber-shot™-telefont, amely az eddigi legkedvezőbb árú Cyber-shot™ mobil. Szintén ma lát napvilágot a nemzetközi eladási listák élén álló C905 Cyber-shot™-nak egy új alkalmazással kiegészített változata.

A Sony Ericsson Cyber-shot™ mobilokból eddig világszerte több mint 32 milliót értékesítettek. Ez a szám is mutatja, hogy a folyamatosan megújuló kamerás mobilokban piacvezető Sony Ericsson páratlan technológiája és széles választéka osztatlan sikert aratott a vásárlók körében szerte a világon.

A C510 Cyber-shot™ mobil megjelentetésének nem titkolt célja, hogy az eddigieknél is több vásárlóhoz jussanak el a Sony Ericsson kamerás mobiltelefonok.

C510 Cyber-shot™
Mostantól még többekhez jut el a “Cyber-shot™-élmény” anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötni a minőség terén. Annak érdekében, hogy a jelenlegi és a leendő Cyber-shot™- mobilok tulajdonosai minél jobban kihasználhassák a fényképezés lehetőségeit, a Sony Ericsson továbbra is nagy hangsúlyt fektet a dizájnra és az innovációra, miközben továbbra is a lehető legjobb partnerekkel kíván együtt dolgozni az iparágban.

A C510 Cyber-shot™ a lehető legmagasabb szintű képrögzítési technológiával rendelkezik, kialakítását pedig a Sony Ericssonra jellemző egyedi és stílusos formatervezés jellemzi.

Az egyszerűségében gyönyörű C510 Cyber-shot™ a következő funkciókat tartalmazza:

  • 3,2 megapixeles Cyber-shot™ kamera
  • Smile Shutter™ – intelligens technológia, amely azonnal képet készít, amint valaki elmosolyodik
  • Arcfelismerés – fókusz-technológia, akár három arc esetén is
  • Automatikus forgatás – a portré- vagy tájképnézetet a mobil telefon egyszerű elforgatásával módosíthatja
  • Snapfish (web alapú fényképmegosztás) a HP-től – a készüléken található alkalmazás lehetővé teszi, hogy a Snapfish-nek nyomtatási utasítást küldjünk mobilunkról, így otthonunkba érkezhetnek a legjobb minőségű felvételek
  • YouTube™ kompatibilis – videóinkat és fényképeinket közvetlenül feltölthetjük az internetre
  • Photo fix – egyszerre állíthatjuk be a fényegyensúlyt, a fényerőt és a kontrasztot
  • SMS chat stílusban – egy szempillantás alatt megtekinthetjük eddigi SMS beszélgetéseinket
  • Lencsevédő és megvilágított fotó-ikonok
  • Automatikus fókuszálás – a legjobb képeket így készíthetjük el a legegyszerűbben

“A cég megalakulásának pillanatától kezdve piacvezetők és úttörők vagyunk a kamerás mobilok szegmensében” – mondta Sven Totté a Sony Ericsson Termékmarketing vezetője. “Örömmel jelenthetem be az eddigi legkedvezőbb árú Cyber-shot™ készülékünk, a C510 Cyber-shot™ megjelenését. A mobil számos olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, amelyet általában csak prémium kategóriás készülékekben találhatunk. Az olyan szolgáltatások, mint a Smile-Shutter™-technológia, a YouTube program, vagy a Snapfish a HP-től gondoskodnak arról, hogy a C510 Cyber-shot™ használata igazi élmény legyen, és hogy olyan vásárlókhoz is eljuthassunk, akik még nem tapasztalhatták meg a Cyber-shot™ készülék által nyújtott előnyöket.”

Megújult C905 Cyber-shot™
Az új szoftvernek köszönhetően a C905 Cyber-shot™ az eddigieknél is jobb készülék lett – jelentette ma be a Sony Ericsson. A 8,1 megapixeles kamerát a lehető legnagyobb elismeréssel fogadták szerte a világon.

Az új szolgáltatás célja, hogy egy eddig is kiváló mobiltelefont a Sony Ericsson a vásárlók számára plusz értéket képviselő újabb funkciókkal ruházzon fel. Azok, akik már rendelkeznek C905 Cyber-shot™ készülékkel, 2009. február közepétől kezdve egyszerűen letölthetik az új alkalmazásokat a www.sonyericsson.com weboldalról.

Ragadja meg életének legszebb pillanatait a C905 Cyber-shot™ megújult szolgáltatásainak segítségével:

  • Smile Shutter™
  • YouTube™
  • WayFinder 8
  • Automatikus-forgatás
  • Snapfish a HP-től – magas minőség, kiváló nyomtatási tulajdonság. Közvetlen nyomtatási utasítást adhatunk készülékünkről – nincs szükség sem memóriakártyára, sem kábelekre.
  • SMS/MMS chat stílusban – könnyedén váltogathatunk az általános bejövő postafiókunk és a chat nézet között, ahol egy pillanat alatt átnézhetjük eddigi üzeneteinket.

Szintén ma látott napvilágot a hír, miszerint a C905 Cyber-shot™ Tender Rose (rózsaszín), színben is kapható lesz 2009 első negyedévétől a kijelölt üzletekben.

A C510 Cyber-shot™ GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, valamint UMTS/HSPA 850/1900/2100 hálózatokon működik. 2009 első negyedévében lesz kapható a kijelölt üzletekben Future Black (fekete) és Radiation Silver (ezüst) színekben.