DSLR Remote Pro v1.7

0

A Breeze Systems bejelentette nagy sikerű DSLR Remote Pro szoftverének v1.7-es változatát. A program számítógéppel összekötött Canon DSLR fényképezőgépünket vezérli, így a készülék összes funkciója – beleértve az újabb modellek élőképét is – a PC-n állítható be és az expozíció is innen indítható. Az új verzió egyetlen újdonsága a Canon EOS 450D támogatása.

A szoftver Windows XP és Vista rendszerekre telepíthető. Bruttó fogyasztói ára 95 dollár, de 15 napos, ingyenes próbaváltozatát is letölthetjük a fejlesztő honlapjáról.

A Breeze Systems kiadja a fenti szoftver Canon kompaktokra szánt új változatát, a PS Remote-ot is, mely a v1.6 verziószámot kapta. Segítségével több mint 40 Powershot modell vezérelhető a számítógépünkről. A mostani frissítés egy új Photo Booth móddal gazdagodott, mellyel szabályos időközönként felvételeket készíthetünk, majd többféle elrendezésben rendezhetjük azokat egy képre. A teljes változat ára az Egyesült Államokban 49 dollár, de a Breeze Systems weboldaláról szintén hozzájuthatunk az ingyenes próbaverzióhoz is.