FOTÓZZ! és Értékelj!

0

Mert minden fotós életében eljön legalább egyszer az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy az elkészült remekművet azonnal meg kell mutatnia valakinek. A Digicam Melléklet FOTÓZZ! rovata ebben kíván partner lenni. A hagyományos fotópályázatokkal ellentétben azonban nemcsak megjelenést, de egy óriási zsűrit is felvonultatunk, amelynek tagjai a feltöltés után néhány percen belül munkához is látnak. Ők a Digicam Melléklet olvasói. A képeket a szöveges visszajelzés, értékelés mellett egy ötös skálán pontozzák is, így alakul ki a fotó végleges pontszáma.

A korábbi tapasztalatokat felhasználva a FOTÓZZ!-t úgy alakítottuk ki, hogy ne csak digitális fényképezőgéppel készült felvételekkel, de analóg technikával vagy fényképezőgépes mobiltelefonnal készített képekkel is lehessen indulni. A fotók áttekinthetősége érdekében több kategóriát alakítottunk ki, és a listát az igények szerint bővítjük.

A FOTÓZZ! szolgáltatásunkat bárki használhatja, aki rendelkezik Index Fórum-os felhasználónévvel és jelszóval. Aki még nem rendelkezik ilyen azonosítóval, az a regisztráció feliratra kattintva készíthet magának egyet. A szolgáltatás a Digicam Melléklet oldalairól vagy a www.fotozz.hu címről is elérhető.