Könyvajánló: Fotózz

0

Többnyire újdonságnak számit, hogy egy weboldalnak saját könyve legyen. A fotozz.hu talán az első magyar weboldal amelynek tartalma (pontosabban annak egy része) könyv formában is megjelent!

Manapság akár természetes is lehet, hogy egy könyvnek saját weboldala legyen. De fordítva!? Igen, esetünkben megtörtént (talán olyan ez, mint amikor egy PC-s játék alapján készítenek el egy filmet, avagy a farok csóválja a kutyát?)! Örömmel tudatjuk tehát kedves felhasználóinkkal, hogy megjelent a Fotozz.hu album.


Egyik lelkes felhasználónk Biosz (Csukás Tibor) idén tavasszal úgy gondolta, hogy a fotozz.hu minitársadalma igenis megérdemli, hogy „művei” nyomtatott formában is publikálásra kerüljenek. Időt, pénzt és fáradtságot nem sajnálva dolgozott a könyvön. Buzdította a felhasználókat fotóik beküldésére, rávette Moles Bélát a majdnem lehetetlenre, talált egy kiadót aki bízott benne és végül, de nem utolsó sorban felügyelte a nyomdai munkákat. Nem kellett csalódnia Bioszban annak aki első pillanattól kezdve hitt a könyv megjelenésében és küldött anyagot Biosznak. Mindannyian – nem csak azok közülünk, akiknek képei benne vannak – büszkék lehetünk a könyvre! Hiszen ahhoz mindannyian hozzájárultunk. Van köztünk olyan, aki kétkezi munkájával, van aki ötleteivel és van aki fotóival.

Az albumban több mint 400 foto található téma szerint 15 kategóriába sorolva. A kiadvány többek között kapható lesz a Tesco, Cora és Auchan áruházakban, valamint a Libri könyvesboltokban.

Ára: 5.490 Ft.

Közvetlenül Biosztól rendelve (csukastibor@chello.hu) a fotozz.hu felhasználói 5.000 Ft-os áron vásárolhatják meg az albumot, a harmadik darabtól pedig már csak 4.500 Ft-ba kerül.

Azok pedig akik vették maguknak a fáradságot, hogy küldjenek anyagot az albumhoz jogosultak már az 1. db-tól 4.500 Ft ellenében megvásásrolni az albumot.

Felhívnánk minden kedves felhasználónk figyelmét, hogy az album megfelelően csomagolva tökéletes karácsonyi ajándék lehet. Hiszünk az album sikerében és reméljük lesz folytatása „fotózz II” formában. Addig is kérünk mindenkit a további szorgos fotózásra és jobbnál jobb fotók feltöltésére és bizony nem utolsó sorban a véleményezésekre.

A könyv paraméterei is igazolják, hogy egy nívós kiadványról van szó:

A/4 formátum, 200 oldal, vastag kemény táblás borító. A képek 150 grammos fényes papírra vannak nyomva! A tervezők még arra is gondoltak, hogy az albumot cérnafűzött kötéssel fogják össze, hogy időt álló legyen.