Mcoplus vízálló videólámpák

0

Aki próbálta már valaha a víz alatti fotózást, tudja jól, hogy a gép egyenesen tartásnán kívül a legnagyobb probléma a kevés fény. Már 1-2 méter mélyen is csak a felszíni fény töredékével gazdálkodhatunk, ha pedig még mélyebbre merészkedünk, saját fények nélkül már nagyon nehéz dolgunk lesz.

Ebben segíthetnek az Mcoplus vízálló LED-es lámpái, amelyek nem csak videózásnál, de fotózásnál is hasznosak lehetnek.

Mcoplus LE-120

Mcoplus LE-200

A 40 méteres mélységig vízálló fényforrásokat tartalmazó termékcsaládban három modell található, a 120 LED-es LE-120, a 160 LED-es LE-160 és a 200 LED-es LE-200. Mindhárom 5500 K színhőmérsékletű LED-eket tartalmaz, eltérés csak a teljesítményükben van (8W – 1500 lm, 10W – 2000 lm, 12W – 2500 lm).

A masszív, strapabíró alumínium házba épített lámpák működtetéséhez szükséges energiát beépített Li-ion akkumulátor biztosítja, amelyet a mellékelt USB-s adapterrel tölthetünk fel. A kisebbik modelleken van lehetőség az akkumulátor töltöttségének ellenőrzésére is, ezt a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával érhetjük el, majd a méretesebb LED-ek között felvillanó kék és piros aprócska fényforrásokról olvashatjuk le az akku pillanatnyi állapotát.

Mcoplus LE-200

Mcoplus LE-120

A lámpák bekapcsolása után azok teljesítménye igény esetén csökkenthető, bár ezt érdekes módon nem mindegyik modell kínálja, csak a két kisebbik. Iránytű azonban mindhárom modellre került.

A videólámpa felfogatásához szokásos vakupapucs adaptert használhatunk, de van lehetőség akciókamerához való rögzítésre is. Víz alatti felvételekhez azonban mi inkább egy segítőt javaslunk, hiszen egy kicsit oldalról és fentebbről világítva sokkal szebb fényeket kaphatunk, mint a gépre szerelve, direkt fényt adva.

Ha felszínen szeretnénk használni a lámpákat, akkor akár állványra is helyezhetjük őket, ehhez lent és oldalt is találhatók csavarmenetes furatok.

Az Mcoplus vízálló LED-es lámpái Meike név alatt 45 ezer és 65 ezer Ft közötti áron szerezhetők be.

A termékeket az Advesphototól kaptuk kölcsön a kipróbálás idejére.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!