MindShift Gear Ultralight Camera Cover

0

Ha szokszor indulsz fotózni egyetlen vázzal és azon egyetlen objektívvel, biztosan elgondolkoztál már rajta, hogy mi a fenének viszed magaddal a nagy fotóstáskát, vagy éppen azon, hogy de kár, hogy nem vitted magaddal a táskád, mert jött az eső.

Teljesen mindegy melyik verzió igaz rád, mindenképpen rossz úton jársz. Sokszor valóban felesleges a táska, viszont ha nem viszel magaddal semmit, az sem jó! Ugyanis ha pl. streetfotózni indulsz, akkor sem árt valamiféle védelem a gépednek, ami viszont nem jelenti azt, hogy a nagy válltáskádat kellene magaddal vinned.

A MindShiftes srácok vélhetően hasonló cipőben jártak, amikor megalkották az Ultralight Camera Cover sorozatot, vagyis az ultrakönnyű fényképezőgép huzatokat.

A háromféle méretben (10, 20 és 30 jelzésűek) kapható huzat önmagába csomagolható össze, így használaton kívül igen kis helyet foglal.

A MindShift Gear Ultralight Camera Cover 10 MILC gépekhez vagy kis objektívvel ellátott DSLR-hez való (17×15×9,5 cm belméretű), a 20-as végződésű modell DSLR-ekhez is használható normál méretű objektívvel (18×19×19 cm belméretű), míg a 30-as végződésű méretében akkora, hogy egy komolyabb teleobjektívvel szerelt gépet is könnyedén körbeölel (belmérete 18×29×22 cm). Tömegük pedig alig 200 gramm.

Az Ultralight Camera Cover huzatok belül enyhén párnázottak, így nem csak az esőtől vagy nedvességtől, de a kisebb ütődésektől is védik a gépet. Egy széles pánttal is rendelkeznek, amelyet akár vállpántként, akár derékpántként is használhatunk.

A pillanatok alatt időjárásálló védelmet biztosító huzatok kék és fekete színben kaphatók, 11.500 Ft és 15.500 Ft között.

A MindShift huzatokat a P&A Digital Kft-től kaptuk kölcsön tesztünkhöz.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!