Nincs még digitális fényképezőgépe? Nyerjen egyet!

0

A havonta különböző kategóriákban meghirdetett pályázaton digitális fényképezőgéppel készült, módosítatlan felvételekkel lehet pályázni. A beérkező pályamunkák közül az adott hónapban folyamatosan minden napra egy képet választunk ki. Ezek a nap képeként kerülnek ki mind az Index, mind pedig a Digicam melléklet címoldalára. A képeket a következő hónap első hetében Önök, az olvasók értékelik és szavazataik alapján kerül megválasztásra a hónap fotója. A hónap felvételének készítője értékes nyereményt kap vásárlási utalvány formájában, így ki-ki a szükséges kiegészítő eszközök beszerzésére fordíthatja a nyert összeget.


Szabályok

A fotópályázaton résztvevők elfogadják a következő szabályokat:

  • A pályázaton nevezési díj nincs, a részvétel ingyenes.
  • Egy pályázó max 3 db, máshol még meg nem jelent, saját/eredeti fotóval vehet részt.
  • A pályázó hozzájárul a pályázatra beküldött fotók Index.hu oldalain történő megjelentetéshez.
  • A zsüri döntéseivel kapcsolatban fellebezésnek nincs helye.
  • Pályázó beleegyezik a regisztráció alkalmával megadott adatainak marketingcélra történő felhasználásába.
  • Az Index.hu Rt. a szavazásban résztvevőket elsősorban megadott e-mail címük alapján azonosítja, ugyanazon személytől további regisztrációkat nem veszünk figyelembe.

És hogyan lehet digitális fényképezőgépet nyerni? Csak szavazni kell a megjelent fotók közül a legszimpatikusabbra és máris esélyes a fotópályázat támogatója által felajánlott értékes digitális fényképezőgép megnyerésére. Az első, augusztusi pályázat július 1-én indul. A képeket a mai naptól július 31-ig lehet beküldeni. A szerkesztőség a beérkező pályázatok közül augusztus minden napjára egy felvételt választ ki. Az első hónapban állatokról készült felvételeket várunk. Az állatfotó pályázat megjelent képeire augusztusban szavazhatnak, megválasztva ezzel az augusztus hónap képét. A kép készítőjének nyereménye egy 50 ezer forintos vásárlási utalvány a Fotomarket jóvoltából. A képeket értékelő olvasók között pedig egy Fujifilm FinePix 2800 Zoom digitális fényképezőgépet sorsolunk ki. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük, nevüket szeptember elején a Digicam mellékletben tesszük közzé. A következő pályázat témáját augusztus 1-én hozzuk nyilvánosságra és ekkor indulhat az új felvételek beküldése is.

A legszerencsésebb szavazó nyereménye
Nevezés a pályázatra

Az első hónap fotójának készítője egy 50 ezer forintos vásárlási utalványt nyer, míg a legszerencsésebb szavazó egy Fujifilm FinePix 2800 Zoom digitális fényképezőgéppel lesz gazdagabb.