Phottix LED panelek

0

A Phottixtól már jópár kiegészítő vendégeskedett nálunk, amelyek közös tulajdonsága a kreatív felhasználásuk volt. A Phottix VLED LED panelek mindegyike használható AC adapterről és elterjedt Li-ion akkumulátorról is.

A Canon és Nikon DSLR gépek Li-ion akkumulátorairól is használható LED panel családból a VLED 168A és VLED 198A típusok jártak nálunk, amelyek fényereje vibrálás mentesen állítható, s amelyek csoportokba is rendezhetők.

A 168 és 198 LED-ből felépített panelek két oldalán és felső, illetve alsó részén kialakított csatlakozóinak köszönhetően többedmagukkal is használhatók, így akár kettő, akár négy LED panelt is összerendezhetünk a nagyobb fényerő elérése érdekében.

A fényforrások színhőmérséklete csak a gyárilag mellékelt színmódosító diffúzorral módosíthatóak, amelyek az alap 5500K színhőmérsékletet 3200 K-re módosítják. A tápellátást 9 Voltos AC adapter, hat darab AA méretű elem vagy akkumulátor, illetve Li-ion akkumulátor biztosíthatja. Utóbbihoz többféle átalakítót is mellékel a gyártó, amelyek D16, Canon LP-E6, valamint Nikon EN-EL15 Li-ion akkumulátor fogadását segítik elő.

A LED panelek a megszokott módon a fényképezőgépek vakupapucsaiba helyezhetők, az ehhez mellékelt műanyag tartók le-fel billenthetők is a kívánt világítási szög beállításához.

A Phottix DSLR fényképezőgépek Li-ion akkumulátoraival használható LED panelei 168, 198 vagy 260 LED-ből állnak, fényerejük 1050, 1250 illetve 1600 lumen. Áruk 17.960 Ft és 26.150 Ft közötti.

A LED paneleket a Triponttól kaptuk kölcsön a kipróbálás idejére.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!