ThinkTank AirportSecurity V2

0

Igazi profiknak való fotósbőröndöt is készít a Think Thank Photo. Az AirportSecurity V2 közülök a legnagyobb, notebook és akár 3 DSLR váz és objektívjeik befogadására alkalmas, miközben nem lépi túl a repülőgépre felvihető carry-on táskák méretét.

A 60×40 cm-es külső mérettel, 50×33 cm-es belmérettel rendelkező bőröndöt kihúzható fogantyúval és csapágyazott kerekekkel is ellátták a könnyebb hordozhatóság jegyében. A táska egyik érdekessége még, hogy szükség esetén akár hátunkra is vehetjük a hátul elrejtett felcsatolható vállpántok segítségével.

A fejlesztők a biztonságra is komoly hangsúlyt fektettek. A hátsó részen sorszámozott fémlap gondoskodik a könnyű és egyértelmű azonosításról, emellett pedig Kensington zár segít a nemkívánatos lopások elkerülésében. Persze gondolhatnánk, hogy hiába zárjuk le a bőröndöt, ha a tartalmát csupán egy zippzár védi. Nos, a felvetés jogos, bár hozzá kell tennem, hogy a fém sodronyt a zippzáron is átvezethetjük, így pedig a kinyitása és a bőrönd tartalmának eltulajdonítása sem olyan egyszerű (no persze egy zippzárszár szétroppantása egy egyszerű fogóval is elvégezhető, de tételezzük fel, hogy ennyire rossz indulatú emberek nem léteznek (de igen)).

A bőrönd elején egy zippzáras zseb tartalmazza a már említett hurkolt fémsodronyt és a számzárat, valamint ide helyezhetők iratok, memóriakártyák, egyéb kiegészítők. Utóbbiaknak a belső térben is van helyük két nagyobb és két kisebb húzózáras zsebben. Zsebből nincs hiány, ilyet a bőrönd oldalán is találunk.
A beltér óriási, a szabadon mozgatható térelválasztó elemeknek köszönhetően könnyedén konfigurálható.

A ThinkTank Airport Security V2 már idehaza is kapható, ára cikkünk megjelenésének idején bruttó 112 ezer forint.