Vanguard Veo Range 48 fotós és mindennapos háti táska

0

Az idén megjelent Vanguard táskákból már bemutattunk néhányat, most egy igazán fiatalos, fotós felszerelés szállítására és mindennapos használatra egyaránt alkalmas háti táskával folytatjuk a sort.

A Vanguard Veo Range sorozatában két háti táskát is találunk, a kisebb 41-es jelölésűt és a nagyobbacska 48-ast. Mi a Veo Range 48-at kaptuk kipróbálásra, de a 41-es sem különbözik sokban, inkább csak méretében.

A táska nem a tipikus fotós hátizsák felépítésű, hiszen azok általában nagy méretű, előre (vagy hátra) nyíló, lehajtható elő- (vagy hát-) lappal rendelkeznek. Erről a táskáról azonban ez a fajta megoldás lemaradt, inkább a hagyományosabb, több rekeszes elvet követte a gyártó. Zárt állapotban egy hagyományos táska formáját és kinézetét mutatja.

Az előlap felhajtása és egy cipzár elhúzása után férünk hozzá a felső rekeszhez, amelybe általános holmijainkat helyezhetjük, pl. ruházat, élelem, vagy méretesebb kiegészítő.
Az előlapot kapoccsal és tépőzárral is rögzíthetjük, utóbbi esetben a műanyag kapcsos rész csak az alsó részhez kapcsolódik majd. Ez nyilvánvalóan gyorsabb nyitást tesz lehetővé a felső rekesz esetében, viszont kevésbé biztonságos (bár a bent lévő dolgok szétpotyogásától azért nem kell tartani, hiszen ott van még a cipzár is). Előnye viszont, hogy a kapoccsal rögzíthető pánt így állványt, vagy akár esőköpenyt, kis méretű sátrat is megtarthat így.

Elől fent és lent is van egy-egy kis méretű zseb iratoknak, telefonnak, vagy kisebb kiegészítőknek.

Az alsó rész cipzárral nyitható, itt érhető el a fényképezőgép tartó külön rekesz, amely a Veo Range 48 esetében 25×10×17cm méretű. A rekesz tépőzárral rögzíthető és ha szükséges, akár ki is vehetjük.
A rekeszbe egyébként MILC vagy DSLR váz fér el, 2-3 kisebb objektívvel.

Két oldalt egy-egy gumírozott zsebet alakítottak ki, ahová italos palackjainkat helyezhetjük.

A táska hátsó részénél oldalt egy cipzárt találunk, amely a notebook tartó rekeszt nyitja. Ide egészen 15″-ig fér el hordozható számítógép, vagy tablet.

Szintén hátul, a vállpántok alatt egy további, „titkos” cipzáras rekesz várja az értékesebb tárgyainkat, kb. 25×16 cm méretig (pl. iratok, pénz).

A Vanguard Veo Range 48 fotós táska bézs és kék színben, bruttó 39 ezer Ft-ért kapható.

A terméket a Triponttól kaptuk kölcsön. Köszönjük!

Ha a bemutatóink segítettek a kiegészítők kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!