Gyors és elérhető árú 1200 dpi-s Lexmark nyomtató

0

Lexmark International tegnap mutatta be a Lexmark Z51 Color Jetprinter-ét, egy nagyteljesítményű üzleti minőségű tintasugaras nyomtatóját, amit szakembereknek és családoknak ajánlanak. A Z51 1200×1200 dpi-s felbontást kínál és akár 10 fekete-fehér oldalt vagy 5 színes oldalt is képes percenként nyomtatni. A Lexmark saját Accu-Feed technológiájának köszönhetően a nyomtató begyűrésmentes lapadogolást kínál minden papírra. A nyomtató várható ára az Egyesült államokban 279 dollár (az 50 doláros visszatérítéses kupont visszaküldése után 229 dollár).

A Lexmark Z51 szabványt teremt ebben az árkategóriában. A nyomtató 90 %-kal magasabb részletet kínál, mint a hagyományos 1200 dpi-s nyomtatók. Az élénk színek ideálissá teszik fotórealisztikus nyomatok készítésére. Mindezek eredményeképpen a felhasználó bármilyen papírra fotóminőségű képet tud nyomtatni, sőt a Lexmark tintatechnológiájának köszönhetően nem kell speciális fotópatronokat sem vennünk. Ez szintén óriási költségmegtakarítás.

Lexmark az új színes nyomtatófej által kibocsátott festékcsepek méretének csökkentésével (7 pikoliter) tudta elérni a nagyobb felbontást és a részletgazdagságot. A nyomtatófejet a pontosabb pozícionálhatóság és a jobb színátmenetek érdekében a laphoz közelebb helyezték.