Öt új Polaroid termék

0

Öt új digitális fotózáshoz kapcsolódó terméket mutatott be ma a Las Vegasban megrendezett 2001-es International Consumer Electronic Show-n.

P-500 digitális fotónyomtató
Az elsõ valóban hordozható fotónyomtató. A CompactFlash illetve SmartMedia kártyákra mentett képekrõl 20 mp alatt készít színes nyomatot. Nem csak a Polaroid, hanem más gyártók fényképezõgépeivel is kompatibilis. A Polaroid 500-as Intant filmre készülõ nyomatok mérete: 5,46 x 7,26 cm.

PhotoMax digitális képkeret
A digitális képkeret lehetõvé teszi, hogy a digitális fényképezõgéppel készült felvételeket olyanokkal is megosszuk, akiknek nincs se számítógépük, sem pedig digitális fényképezõgépük. A képeket az interneten keresztül juttathatjuk el a képkeretbe, így akár távolról is frissíthetõk a nagyi polcán lévõ képkeretben lévõ felvétel.

PhotoMAX MP3 digitális fényképezõgép
Ez egy többcélú eszköz. Nem csak VGA felbontású képek készítésére, de MP3 tömörítéssel elmentett hanganyag visszajátszására is alkalmas. A képek és a zene tárolására CompactFlash memóriakártya szolgál, így akár 320 MB-nyi zenét is vihetünk magunkkal.

PDC 2300Z
A 2 megapixeles, 2,3x zoomos optikával fényképezõgép legszembetûnõbb tulajdonsága a jó ár. A 399 dolláros listaár akár 100 forint alatti piaci árat is jelenthet.

PolaroidDigital.com
A legutolsó termék inkább szolgáltatásnak nevezhetõ. A site a digitális technológiát használó hobbi fotósoknak szeretne segítséget nyújtani. Ez a site szolgál háttérként a digitális fényképkeret frissítéséhez is.