Új Olympus kezdőcsomag

0
3

Olympus StarterKit A 80 euróba kerülő csomag nikkel-metálhidrid akkumulátorokat, akkutöltőt, SmartMedia kártyát és a Camedia Master program 4.0-s változatát tartalmazza.

A BU-300-as akkumulátortöltőhöz négy darab BU-60se típusú 1700 mAh kapacitású nikkel-metálhidrid akkumulátort adnak. Az akkutöltő 9 óra alatt tölti fel a négy akkut. Az akkumulátorokra az Olympus 300 újratöltést garantál. A napjainkban elterjedt 1600-1800 mAh-s ezerszer újratölthető akkumulátorokhoz képest jelentősen kisebb kapacitást kapunk az Olympus kezdőcsomagjában.

A dobozban található SmartMedia kártya kapacitása 32 MB, mely kezdőcsomagban elegendő is, de várhatóan ennél nagyobb kapacitású kártyára lesz szükség még 2 Mpixeles gép esetén is. A kártya egyébként támogatja az Olympus gépek panoráma funkciójait.

A dobozban mellékelt négy nyelven írt kis kézikönyv rövid bemutatót ad a digitális fotózásba, egy-két fontos dolgot kiemelve, mint például hogyan nézzük meg képeinket TV-készüléken, vagy hogyan továbbítsuk azokat e-mailben.

Mint látható, a csomag a legalapvetőbb kiegészítőkből a minimumot nyújtja, azt azonban jó áron. A külön is megvásárolható összetevők ára: akkuk 40 euró, 32 MB-os SmartMedia kártya 21 euró, Camedia Master 4.0 Pro 45 euró.