Digicam fotópályázat: nyertes képek

0

Csarankó Zsolt: Ősz, színekre bontva... Valószínűleg a karácsonyi vásárlási lázra lehet fogni, hogy míg decemberben a Digicam melléklet látogatottsága igen magas volt, addig a fotópályázaton alig több, mint három ezren szavaztak. A nyertes kép ettől függetlenül persze nyertes kép marad, így szeretnénk gratulálni Csarankó Zsoltnak, akinek képe 844 szavazattal végzett az első helyen. A második helyezett Perjési Judit „Köd a hegyekben” című képe lett, míg a harmadik helyet Baranyi Péter „Színek” fotója szerezte meg. Mindhármójuknak gratulálunk.

Az életképek téma így karácsony tájékán kicsit nehéznek bizonyult. Ugyan sok képet kaptunk, de közülük kevés felelt meg mind a kiírt témának mind pedig a szabályoknak. Érkezett néhány szenzációsan jó kép, de azok többsége azért esett ki, mert vagy nem digitális fényképezőgéppel készítették őket, vagy pedig nem az eredeti fájlt kaptuk meg. Kár értük. Ennek ellenére ismét sikerült egy jó válogatást összeállítani.

Januárban karácsonyi fényekkel lehet nevezni. Természetesen nem csak karácsonyfa izzók által keltett fényhatásokat várunk, hiszen ilyenkor városaink szinte fényárban úsznak, kiváló lehetőséget teremtve a fotózásra. Ha a szilveszteri tüzijátékon sikerült egy-egy szép képet készíteni, akkor azt is bátran be lehet nevezni.