Expressz fotókidolgozás – éjjel-nappal

0

A Kodak magyarországi forgalmazója, a Digitáltechnika Kft. tavaly év végén írta alá a szerződést az angol-francia KIS Photo Me Group céggel, így 2003-tól megkezdi a KIS cég Digitális Fotó Kioszkjainak magyarországi kizárólagos forgalmazását.

A Digitális Fotó Kioszk jelenleg a világon egyedülálló fénykép előhívó automata. A hagyományos laboroknál megszokott RA4 vegyszeres előhívási technológiával dolgozik, felbontása 9 MP, sokféle digitális adathordozót képes fogadni (CF, SM, MS, SD, MMC, memóriakártyák, floppy, CD), és az RA4 technológiának köszönhetően, szolgáltatása rendkívül kedvező áron vehető igénybe. A képek előhívására többé nem kell várni, az automatával azonnal helyben elkészíthetők a képek. Sőt az automatába betöltött képek tetszés szerint szerkeszthetők is: képkivágás, nagyítás, forgatás, világosság állítás. A kért képek kitűnő minőségű 10x15cm-es KODAK papírra készülnek. Szolgáltatások: 1 kép egy lapon, 4 kép egy lapon, 4 igazolvány kép +1 kép egy lapon, index kép, CD írás. A berendezés négy nyelven beszél, ugyanis hanggal is segíti a kezelést. A magyaron kívül angol, német, és francia nyelv választható.

Az új automatát először bevásárlóközpontokban fogják elhelyezni, később várható más, forgalmas helyeken való felbukkanása is.