Super DigiBin 2

0

Megjelent a SuperDigibin 2-es változata. A digitális fényképezőgépekhez kifejlesztett mobil háttértár első változatát mi magunk is kipróbáltuk. Akkor a MindStor volt a DigiBin ellenfele, amely gyorsabbnak bizonyult. Ez azonban nem vont le a DigiBin értékéből, csak azoknak jelenthetett problémát, akik szerették volna a mobil háttértárukról nagy sebességgel a számítógépükre másolni az anyagot. A MindStor ugyanis FireWire csatlakozóval is rendelkezett, igaz USB-n keresztüli másolás esetén a DigiBin jobban teljesített.

A Mind@Work azóta bezárta kaput, a DigiBin így piaci előnyhöz jutott. Szerencsére a Leadingspectnél nem ülnek ölbe tett kézzel, örülve a nagyobb piaci pozíciónak, hanem továbbra is szem előtt tartják a fejlesztések fontosságát. Így jött létre a SuperDigiBin 2, amely ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint elődje, de immár gyorsabban. A DigiBin 2-t USB2.0 csatlakozóval látták el, amely ráadásul képes a nagy sávszélességű Hi-Speed üzemmódra is, így a specifikációk szerint nagyobb sebesség elérésére lesz képes az eszköz:
A gyár adatai szerint a kártyáról a DigiBin-re másolás 2 MB/s-ról 2,625 MB/s-ra, a DigiBin-ről kártyára másolás 1,25 MB/s-ról 1,75 MB/s-ra, illetve DigiBin-ről PC-re másolás 1,5 MB/s-ról 2,75 MB/s-ra nőtt.

A részletek a Leadingspect oldalain, vagy bemutató cikkünkben olvashatóak.