Fotózz! és Nyerj!

0

A korábbi hagyományokhoz visszatérve, Fotózz! rovatunkban ismét fotópályázatot indítunk. A pályázatra a november során feltöltött fotókkal lehet nevezni. A nyertes kép készítőjét december 6-án egy Canon Bubble Jet S330 fotónyomtatóval jutalmazzuk.

Persze aki még csak most gondolkodik digitális fényképezőgép vásárlásán, annak sem kell csüggednie: a felkerülő fotók böngészésével, pontosabban a rájuk adott értékelésekkel egy sorsoláson vehetnek részt, amin a legszerencsésebbek mikulás ajándéka egy Pentax Optio S4 lesz. A kevésbé szerencsések között 20 csomag Optio S4 kártyát sorsolunk ki. A sorsoláson mindössze a kiválasztott kép értékelésekor feltett kérdésre kell helyesen válaszolni.



Fontos tudnivalók

  • A pályázaton minden november 1. 00:00 és november 30. 24:00 között a Fotózz! rovatba feltöltött fotó, függetlenül attól, hogy digitális, hagyományos vagy mobil technológiával készült, automatikusan részt vesz.
  • A sorsolásban a november 1. 00:00 és a december 5. 24:00 között leadott helyes válaszok vehetnek részt.
  • A szervezők fenntartják a jogot a véleményt nem kifejtő, egy szavas, semmitmondó (szép, tetszik, jó, stb.) hozzászólások, vélemények kizárására.
  • Minden helyes válasszal együtt leadott értékeléssel nő a nyerési esély.
  • A nyertes fotót a december 5-én éjfélig elért átlag és az addig leadott értékelések számának szorzataként kapott érték alapján határozzuk meg. A legnagyobb szám nyer. Pontegyezés alapján a többször megnézett kép lesz a nyertes felvétel.
  • A játékban csak a regisztrált felhasználóink vehetnek részt. A Fotózz! használatához Index Fórumos felhasználónévre van szükség.
  • A nyerteseket e-mailben értesítjük.
  • A versenyben és a sorsolásan a Digicam, a Canon Hungária Kft. és a Slach Kft munkatársai nem vehetnek részt.

A Canon Bubble Jet S330 fotónyomtatót a Canon Hungária Kft., a Pentax Optio S4 fényképezőgépet és a 20 csomag Optio S4 kártyát pedig a Slach Kft. ajánlotta fel.

Minden kedves olvasónknak jó fotózást és sok szerencsét kívánunk!