Magyarországon a FlashTrax

0

A SmartDisk FlashTrax mobilháttértárai 20, 40 és 80 GB kapacitással kerülnek forgalomba. A készülékek CompactFlash foglalattal rendelkeznek, így olvassák a CompactFlash Type I, Type II és MicroDrive formátumokat. Ezen kívül külön megvásárolható adapter segítségével alkalmassá tehetők SmartMedia, MemoryStick, SecureDigital, MulteiMedia és xD kártyák olvasására is.
A mobilháttértárra 3,5″-os színes LCD megjelenítő is került, amellyel az átmásolt képek vagy videók (!) tekinthetők meg, akár belenagyítva is. A FlashTrax nem csak a képek megjelenítésére használható, hanem MP3 fájlok lejátszására is.

A Move in Kft sajtóközleménye:

Megjelennek a magyar piacon az amerikai SmartDisk termékei

A floridai SmartDisk Corporation kizárólagos disztribútori megállapodást kötött a budapesti Move in Kft. -vel. A Move in, amely már több cég kizárólagos képviseletét is ellátja hazánkban, a SmartDisk teljes termékpalettáját kínálja majd, mind kereskedőknek, mind végfelhasználóknak. A fogyasztók számára a bolt.digilabor.net nevű és című webáruház áll rendelkezésre, illetve a cég bemutatóterme, ahol a termékek (várhatóan március közepétől) élőben is megtekinthetők, és megvásárolhatók lesznek: II., Ganz u. 16., az Intruder Digitális Nyomda irodájában.

A termékekről
A termékek az digitális adatok (fotó, video, zene, tetszőleges állományok) egyszerű tárolását, hordozását, és megosztását teszik lehetővé a legfejlettebb technológiák segítségével. Az egyik legjellemzőbb készülék a FlashTrax nevű hordozható eszköz, amely 20, 40, vagy 60 GB-os merevlemezével, 3.5 collos színes kijelzőjével, memóriakártya-olvasójával, beépített MP3-lejátszójával valódi multimédiás eszköz, például digitális fotósok számára ideális.

A SmartDiskről
A SmartDisk a szórakoztató elektronikai és számítástechnikai termékek és kiegészítők egyik vezető gyártója. Termékeinek fő célja a digitális kor bevezetése, és a digitális életstílus egyszerűsítése (jelmondatuk: Simplifying The Digital Lifestyle). A sok távol-keleti cég által uralt piacon kuriózumnak számít az amerikai, floridai cég.

A Move in Kft.-ről
A budapesti székhelyű Move in egyéb tevékenységei mellett egyre erőteljesebben koncentrál a modern technológia legújabb vívmányainak -az úgy nevezett gadgetek- kis- és nagykereskedelmére.