Digicam: túl a 2000 olvasói értékelésen

0

Az immár 600+ gép részletes adatait tartalmazó gépadatbázisunk alig 1 éve bemutatott interaktív kiegészítése pillanatok alatt a Digicam egyik legnépszerűbb része lett. Ezt bizonyítja, hogy a tavaly április óta eltelt rövid idő alatt több mint 2000 olvasói értékeléssel bővült, így a gépvásárlás előtt álló olvasóink szinte biztos, hogy találnak tulajdonosi véleményt bármelyik kiszemelt modellről.

Az egyes gépekre érkező véleményekből kitűnik, hogy hazánkban mely márkák mely modelljei népszerűbbek, és melyek azok a gépek és kategóriák, amelyeket kevesebben választanak. Vannak olyan fényképezőgépek, mint például a Canon PowerShot A70, amit már 76 olvasó értékelt.

A gépek tudásának szemléltetéséhez az értékelést író tulajdonosok gyakran képet is mellékelnek, így a gépről nem csak szubjektív vélemény kapható, de a valódi minőséget is bemutató fotók is láthatók. A gépek jellemzőit olvasóink 5 kategóriában pontozhatják is, így minden modell mellé olvasói (átlagolt) osztályzatot is tudunk adni.

Minden most gépet kereső olvasó nevében köszönjük az értékelést íróknak a sok munkát! A gépvásárlás előtt állókat pedig arra szeretnénk kérni, hogy néhány hónap múlva jöjjenek vissza és értékeljék a megvásárolt modellt, hogy ezzel segítsük a később digitális fényképezőgépet vásárlókat.