EISA díjas Olympus C-8080WZ

0

Az Olympus népszerű CAMEDIA C-8080 WIDE ZOOM modellje nem csak a vásárlók, de az EISA szervezet tagjai közé tartozó újságírók tetszését is elnyerte. Díjazták a nagy felbontást, a különleges üvegből készült nagy zoomátfogású optikát, a magnézium ötvözet vázat és a kihajtható LCD monitort.

Sajtközlemény:

A CAMEDIA C-8080 WIDE ZOOM az év európai digitális fényképezőgépe
Hamburg, 2004. augusztus 15. – A fogyasztók által elismert és a kiskereskedők által is értékelt EISA díjak a gyártók körében is nagy elismerésnek bizonyulnak, ezért az Olympus igazán büszke arra, hogy az idei évben ismét átvehette ezt a díjat. A CAMEDIA C-8080 WIDE ZOOM elnyerte a “2004– 2005-ös év Európa digitális fényképezőgépe” címet. A 18 európai ország, közel 50 vezető fotó, video, audio, házimozi és mobil elektronikai magazinját tömörítő „European Imaging & Sound Association” függetlenségét és ítélőképességét nagyra becsülik. A döntés meghozatalához a zsűri tagjai olyan új termékeket kerestek, amelyek a legjobb technológiát, funkciókat, konstrukciót, ergonómiát, valamint pénzbeli értéket ötvözik. Hans Thiele, az Olympus Europa GmbH munkatársa az alábbiakat mondta: “Az EISA díj – szerepét tekintve – fantasztikus segítség a vásárlásban a fogyasztók számára, és erőteljes értékesítési érvként szolgál a viszonteladók számára. Kihangsúlyozza mind a C-8080 WIDE ZOOM elképesztő minőségét, mind az Olympus újítási képességét.”

Az EISA díj ennek az Olympus modellnek a kiváló minőségét jelképezi, amely már számos tesztgyőzelmet ért el. Az EISA zsűritagok választásukat az alábbiakkal indokolták: “Az Olympus CAMEDIA C-8080 WIDE ZOOM a CCD szenzor teljesítményének maximális kihasználásával, lenyűgöző eredményeket és kiváló minőséget garantál. Nyolc millió pixelt és pontos optikai rendszert kínál – gyújtótávolsága 28 -140 mm-nek felel meg 35mm-es fényképezőgépre átszámítva. Az objektív felépítésénél speciális üveget alkalmaztak, amely minimalizálja a kromatikus aberrációt. Végezetül, a robusztus magnézium-ötvözet gépváz az innovatív, forgatható „napfény” LCD -nek is helyt ad, amely különösen makró felvételek készítése esetén praktikus.”

A legutóbbi EISA díj elnyerésével az Olympus ismét bizonyította tudását műszaki téren, valamint elkötelezettségét a fogyasztói igények irányában.