ImpressCam Elite DSC 11 digitális fényképezőgép

0

A nemrég bejelentett hazai márka első bemutatott fényképezőgépe, az ImpressCam Elite DSC 11, a hazai családok számára készült. A 4 megapixeles érzékelővel és háromszoros zoomtartományú optikával szerelt fényképezőgépet az ezüstszínű fém ház, a lítium ion akkumulátor, az AF segédfény és a videófelvételi lehetőség teszi igazán érdekessé. A fényképezőgépet kipróbáltuk, véleményünk a rövid bemutató cikkünkben olvasható



Sajtóközlemény:

ImpressCam Elite DSC 11 digitális fényképezőgép
A legjobb családi szórakozás

A szeptemberben piacra lépett új magyar márka az ImpressCam, bejelentette első, családi használatra szánt, 4 megapixeles, 3x optikai zoommal rendelkező digitális fényképezőgépét. Az Elite családba tartozó gép technikai paraméterei alapján a különleges igényeket is kielégíti, és kiváló időtöltést ígér az egész családnak.

Az elegáns, ezüstszínű, strapabíró fémházas tokozású kis gép könnyen kezelhető menürendszerrel rendelkezik. A kompakt fényképezőgép a hobbi fotósok kedvenc darabjává válhat, hiszen a piktogramok segítségével kezelése könnyen elsajátítható. A 3x optikai zoom és a 4x digitális zoom segítségével a legkedvesebb képrészletek nagy méretben kinagyíthatók. Beépített vakuja a portréfelvételek készítéséhez nélkülözhetetlen „vörös szem effektus” gátlóval rendelkezik. A fénykép témáját a hagyományos gépeken megszokott átnézeti keresőben is kinézhetjük, de sokkal kényelmesebb ha az 1.6”-os színes LCD kijelzőt használjuk. Így nincsenek kínos meglepetések a fényképek kézhez vételekor, a készített kép azonnal megtekinthető. Az energiaellátásról korszerű Li-ion akkumulátor gondoskodik, amelyhez akkutöltő is jár.

A teljesen automata üzemmódban történő használat mellett az Elite DSC 11 szabad teret enged a témaválasztásnak, és a tökéletes kép készítését az igényes amatőr fotósok számára programautomatikával segíti. A használható motívumprogramok a következők: éjszakai felvételek, portré, éjszakai portré, sport, tájkép. A képeket 1,3-5 MP méretben tárolhatjuk el. A kompakt kis gép makrofelvételek készítésére is alkalmas, így csodás természetfotókkal egészíthetjük ki albumunkat. Egy-egy virágot, lepkét vagy más közeli felvételt igénylő témát akár 15 cm-re megközelítve örökíthetünk meg. A digitális masina filmfelvételre is alkalmas, s a megörökítendő esemény hosszát csak a memóriakártya mérete befolyásolja. Egy 256 MB-os SD kártyára például 18 perc felvételt készíthetünk, amely elegendő kisgyermekünk első biciklileckéjének, a születésnapi tortázásnak vagy a boldogító igennek a megörökítésére anélkül, hogy a kártyacserével bajlódni kellene. A képeket és a filmet nem csak a számítógépünkön, hanem a televízió képernyőjén, nagyban is élvezhetjük!

Az ImpressCam Elite DSC 11 digitális fényképezőgép bruttó 52 990 Ft végfelhasználói áron vásárolható meg szeptembertől az ImpressCam márkaboltjában és online áruházában (www.ImpressCam.hu), ahol minél több kiegészítőt választunk a géphez, annál több kedvezményt kaphatunk az alapárból. Előzetes információk szerint a cég még ezévben ugyanezen típus 6 megapixeles, fejlettebb elektronikával rendelkező verzióját tervezi piacra dobni.