Epson Stylus Pro 4400, 7400 és 9400

0

Epson Stylus Pro 4400

Az Epson ma mutatta be legújabb professzionális nyomtatócsaládját. A Stylus Pro 4400, 7400 és 9400 a jól bevált UltraChrome 4 színű tintatechnológiát alkalmazza – megújult formában. Az eddigi színenkénti 96 helyett az új nyomtatófej már 180 fúvókával rendelkezik, és – 4800-at kivéve – mind a négy színből 2 patront használ egyszerre a rendszer. A nyomtatók így a korábbinál 1,8-szor gyorsabbak: óránként akár 26 négyzetméternyi papírt képesek telinyomtatni! A nyomtatók nemcsak gyorsak, de pontosak is: legnagyobb felbontásuk 2880×1440 dpi. Mindez a pontos tintafelvitelt garantáló MicroPiezo technológiával és a változtatható cseppmérettel együttesen eredményezi azt a minőséget, aminek okán akár CAD rajzokhoz is ideális partner lehet az új Epson termékcsalád.



Epson Stylus Pro 7400 Epson Stylus Pro 9400

Sajtóközlemény:

Gyorsabban, pontosabban, hatékonyabban

Az Epson új mércét állít fel a nagyméretű nyomtatásban:
Epson Stylus Pro 4400, Epson Stylus Pro 7400, Epson Stylus Pro 9400

Varsó, 2005. április 15. Ezek az Epson új, nagyméretű, négyszínű tintasugaras nyomtatói. Az Epson az új termékcsaláddal főként a professzionális tervezőkre összpontosít, akik a POS- (értékesítési pont) és reklámanyagok tervezése, a számítógéppel támogatott tervezés (CAD) és a térinformatikai rendszerek (GIS) terén tevékenykednek. Ennek a termékcsaládnak az összes készüléke rendelkezik az Epson színes és fekete-fehér nyomtatáshoz kifejlesztett UltraChromeTM tintatechnológiájával. Ezzel az Epson olyan készülékeket fejlesztett ki, amelyek a csúcskategóriás digitális nagyméretű nyomtatásban új mércét állítanak fel a nyomtatási minőség és sebesség terén. És ami még jobb: immár elsőrangú tinták állnak a tervezők rendelkezésére elsőrangú készülékekben, elsőrangú nyomatok készítéséhez! Ezenkívül az Epson nyomtató sorozathoz számos nyomtatási anyagot támogat, beleértve a 1,5 mm-es vastag kartonpapírt és DIN A2-től egészen a DIN B0+ -ig terjedő méreteket is.

Csak a sebesség számít!
Nagy nyomtatási megrendeléseknél gyorsan kell dolgozni. A nyomtató típusától függetlenül ennek a követelménynek az új Epson-sorozat mindegyik modellje megfelel. Az ok: a színenkénti 180 fúvóka, ötvözve az Epson Micro PiezoTM-technológiájával! Ez a technológia teszi lehetővé, hogy a felhordott kis tintacseppek rendkívül pontosan és gyorsan terüljenek el a nyomtatási felületen. Az eredmény: nagyon pontos vonalakkal elkészült rajzok, ami egyébként kiválóan alkalmas terjedelmes színes prezentációk alacsony tintafogyasztással történő elkészítéséhez is. Végül az Epson változtatható cseppméretű technológiája teszi fel az „i”-re a pontot, sokszorosára növelve a nyomtatási sebességet. Ennek segítségével igazítják hozzá egy adott tintacsepp méretét a kép tartalmához. Alig 60 perc alatt akár 26 négyzetméter is nyomtatható. A határidők szorítása immár a múlté.

Az új modellek az alacsony üzemeltetési költségnek köszönhetően is vonzóak, ami nem utolsósorban a nagy térfogatú tintapatronok használatából adódik. Az összes modell intuitív módon kezelhető és nagyon felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik. A fő üzleti tevékenységre történő összpontosítás: ez az, amit a napi hajszában mindenki megkövetel. A hardver nem lehet akadály! És pontosan itt lép színre az Epson. Az Epson Stylus Pro 4400, 7400 és 9400 ezenkívül rendkívül robusztusak és jól kezelhetők.

Az Epson Stylus Pro 4400, Epson Stylus Pro 7400, Epson Stylus Pro 9400 modellek mindegyike rendelkezik az Epson négyszínű UltraChromeTM tintatechnológiájával. Ezért a profik számos különböző nyomtatási anyagon ragyogó és rendkívül természethű eredményt érnek el.

Árak és a kereskedelmi forgalmazás kezdete
Epson Stylus Pro 4400
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: 1.975 Euro

Epson Stylus Pro 7400
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: 3.588 Euro

Epson Stylus Pro 9400
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: 6.700 Euro

Az árak ÁFA nélkül értendők.

Az Epson Stylus Pro 4400/7400/9400 modellek áttekintése

  • Gyors nyomtatási sebesség 26m2/h-ig (normál papíron draft-üzemmódban)
  • Nagy felbontású nyomtatás 2880 x 1440 dpi-ig
  • Ideális sok alkalmazási területhez – nagyon pontos vonalas rajzoktól a csúcskategóriás képi megjelenítésekig
  • Rugalmas papírkezelés DIN A2-es formátumtól DIN B0 +-ig egyedi lap és leporelló funkcióval együtt
  • Intuitív és egyszerű kezelés
  • Nagy térfogatú tintapatronok a folyamatos üzemeltethetőséghez
  • Négyszínű UltraChromeTM-tintakészlet különálló patronokkal az alacsony üzemeltetési költségek érdekében
  • Mikro-piezo nyomtatófej a jobb minőség és nagy termelékenység eléréséhez
  • MAC- és PC-kompatibilis USB 2.0-porttal, IEEE 1394-al (FireWire), B-típusú Ethernet-port opció