Négy új fotónyomtató: HP PhotoSmart 335, 385, 428, 475

0

A HP PhotoSmart 335 és 385 kompakt fotónyomtatók egymástól szinte csak a színes folyadékkristályos megjelenítőjük méretében különböznek. Míg a 335-ös modellre 3,8 cm-es, a 385-re 6,4 cm-es LCD került. Mindkét nyomtató 10×15 és 10×30 cm-es nyomatok készítésére alkalmas. A 385-ös modell ezen kívül kártya méretű képek nyomtatására is alkalmas. A PhotoRet III üzemmódban működő nyomtatók 4800×1200 dpi optimalizált felbontásra képesek.

A HP PhotoSmart 428 egy komplett hordozható fotostúdiót megvalósítására törekszik. A csomagban az 5 Mpixeles HP PhotoSmart M517 digitális fényképezőgép, dokkolóállomás és egy 10×15 cm-es fotók nyomtatására alkalmas nyomtatót tartalmaz. Az alapkiépítésben színes festéket tartalmazó nyomtatóba opcionális fekete és szürke patront is helyezhetünk, így szép tónusátmeneteket tartalmazó fekete-fehér fényképeket is nyomtathatunk.

A HP PhotoSmart 475-tel nem csak kinyomtathatjuk a fotókat, de szerkeszthetjük is azokat, sőt a készülék beépített 1,5 GB-os memóriájába akár át is tölthetjük és el is tárolhatjuk azokat. Sőt, ha a gépet TV-hez csatlakoztatjuk, a mellékelt távvezérlő segítségével egyszerűen csinálhatunk diavetítést. A keret nélküli nyomtatást 10×15, 13×18 vagy akár 10×30 cm-es méretben is elérhetjük. A PhotoSmart 475-re 6,4 cm-es felhajtható LCD-t is szereltek a képek könyebb megtekintése érdekében.



HP PhotoSmart 335 HP PhotoSmart 335


HP PhotoSmart 335 HP PhotoSmart 335

Sajtóközlemény:

HP PhotoSmart 335

Az ideális társ a hordozható nyomtatás területén

A HP Photosmart 335 Compact Photo Printer (kompakt fényképnyomtató) egy olyan könnyű fényképnyomtató, amely valósághű panoráma nyomatokat készít utazás közben.

TENERIF, 2005. június 27. – A HP ma jelentette be legújabb hordozható fényképnyomtatójának, a HP Photosmart 335 Compact Photo Printer bevezetését. A készülék kompakt és a súlya kevesebb, mint 1,4 kg, ez a fényképnyomtató egy olyan tökéletesen hordozható eszköz, amelyet mindenhová magunkkal vihetünk és jó minőségű fényképek nyomtathatók vele. A széleskörű csatlakoztathatósági jellemzőknek köszönhetően a készülék tökéletesen használható a nyaraláson készült pillanatképek kinyomtatására akár a strandon is, illetve otthoni munkához.

A HP díjnyertes hordozható fényképnyomtató-sorozatának legújabb tagja, a HP Photosmart 335 Compact Photo Printer tervezésénél a maximális hordozhatóságot és a könnyű használhatóságot tartották a legfontosabb tervezési szempontnak. Ez a nyomtató a valamennyi legelterjedtebb kártyáról történő közvetlen nyomtatást lehetővé tevő öt beépített memóriakártya aljzatnak, valamint az előlapi USB portnak köszönhetően, amely bármely, a PictBridge szabványnak megfelelő fényképezőgép és a legtöbb USB flash drive csatlakoztatását lehetővé teszi, ideális választás olyan alkalmakhoz, mikor az emberek a pillanatot a megtörténtekor meg akarják osztani másokkal, érdekes képeket vagy videó pillanatfelvételeket akarnak megörökíteni azon nyomban. Az opcionális Bluetooth tartozékok segítségével a felhasználók azonnal nyomtathatnak a Bluetooth-t használó kamerás telefonjukról vagy PDA-jukról – ami még nagyobb szabadságot biztosít a fényképek kívánt módon és kívánt időben történő kinyomtatása terén.

Egy standard tápegységről használva a HP Photosmart 335 Compact Photo Printer ideális az otthontól távol történő felhasználásra. A maximális mobilitás érdekében a nyomtató felszerelhető egy opcionális akkumulátorral, amely egyetlen töltéssel képes akár 75 fénykép kinyomtatását lehetővé tenni. A méretre készített táska a hordozást könnyíti meg, míg a (külön megvehető) autós adapter segítségével a felhasználók tényleg mindenhová magukkal vihetik a készüléket és nyomtathatnak bármikor, bárhol. Az ehhez a kompakt fényképnyomtatóval használható egyéb opcionális tartozékok között megtalálható a HP Photosmart Car DC Power Adapter (autós DC tápegység), amely segítségével az opcionális akkumulátor tölthető, illetve a HP inkjet nyomtató patronok és HP papírok.

Az egyszerű vezérlő gomb és a tiszta 3,8 ” LCD képernyő lehetővé teszi a felhasználók számára a fényképek egyszerű megtekintését és kiválasztását, míg képes egy kilenc képből álló sorozatkép nyomtatására – ami azt jelenti, hogy a digitális videokamerával mulatságos jelenetek azonnal kinyomtathatók. A törlés gomb lehetővé teszi, hogy helyet szabadítsunk fel a memóriakártyán, míg a képek további javítására, mint például a vörösszem-effektus eltávolítására, illetve a fényviszonyok átszerkesztésére a HP Real Life technológia révén nyílik lehetőség – mindez PC alkalmazása nélkül.

Otthoni felhasználás esetén a HP Image Zone szoftver segítségével nyílik lehetőség a fényképek számítógépen történő javítására, rendezésére és szerkesztésére.

A felhasználók a HP 343 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge (háromszínű Inkjet nyomtató patron) és a HP Vivera Inks (Vivera tinták) segítségével gazdag, élénk színű fényképeket készíthetnek, amelyek generációk során sem fakulnak ki. A professzionális minőségű fekete-fehér fényképezés esetén a felhasználók csodálatos művészi képeinek, mint például tájképek és építészeti témák kinyomtatására az opcionális HP 100 Grey Inkjet Print Cartridge (szürke Inkjet nyomtató patron) segítségével nyílik lehetőség. A szenvedélyes fényképészek nagy hasznát veszik majd a HP Photo Packs-nak (fotó csomagnak), amely révén a fényképek nyomtatására darabonként 0,30 € áron nyílik lehetőség.

A HP Premium Plus Photo Paper (Premium Plus fotópapír) használata révén, amelyet a legjobb eredmény elérése érdekében kifejezetten a HP nyomtatókhoz és inkjet patronokhoz való felhasználásra terveztek, a szenvedélyes fotósok keret nélküli, 10 x 30 cm panoráma, illetve 10 x 15 cm képeket készíthetnek 60 másodperc alatt.

A HP Photosmart 335 2005. júliusától lesz kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára: 39 990 Ft.

HP PhotoSmart 385

A legjobb hordozható nyomtatás

The HP Photosmart 385 Colour Photo Printer (színes fényképnyomtató) – egy könnyű, stílusos hordozható nyomtató, amely ideális bármely társadalmi eseményhez

TENERIF, 2005. június 27.- A HP ma jelentette be a HP Photosmart 385 Compact Photo Printer bevezetését, amely egy bárhová magunkkal vihető fényképnyomtató, amely egyesíti magában a majdnem korlátlan csatlakoztathatóságot a fényképek kiválasztására, szerkesztésére és színekben gazdag vagy professzionális minőségű fekete-fehér kinyomtatására szolgáló temérdek beépített eszközökkel. A HP gyorsan növekedő hordozható nyomtató megoldásainak ezen legújabb tagja tervezésénél a maximális hordozhatóságot és a könnyű használhatóságot tartották a legfontosabb tervezési szempontnak. A készülék kompakt és a súlya kissé több mint 1,4 kg, standard hálózati tápkábel jár hozzá az otthoni vagy a barátoknál, illetve a nyaralás alkalmával történő használathoz. Az utazás során történő használathoz, illetve a szabadság teljessé tételéhez opcionális autós adapter rendelhető hozzá. Az opcionális akkumulátor segítségével a felhasználók a szabadban vagy a szobában akár 75 fényképet is kinyomtathatnak két feltöltés között.

A nagyobb mértékű szabadság érdekében kártyaolvasó aljzatok sora lehetővé teszi a közvetlen nyomtatást az összes fontosabb memóriakártyáról1, míg az előlapi USB aljzat lehetővé teszi, hogy az egész család nyomtasson bármilyen, a PictBridge szabványnak megfelelő fényképezőgépről, illetve a legtöbb USB Flash drive-ról. A HP Photosmart 385 Compact Photo Printer-t a saját Bluetooth adaptere teszi teljessé, amelynek segítségével könnyedén lehet nyomtatni minden Bluetooth-t használó kamerás telefonról. A készülék könnyedén csatlakoztatható PC-hez, mint bármilyen más nyomtató.

Egy nagyméretű 6,4 cm-es beépített felnyitható LCD segítségével könnyedén kiválaszthatók a fényképek, míg a nyomtató beépített szolgáltatásai intuitív hozzáférést biztosítanak a kreatív opciókhoz, mint például a zoom-hoz, kivágáshoz, keret hozzáadásához, elforgatáshoz és fényerő szabályozáshoz, amelyek mindegyike megtekinthető előnézetben a tiszta színes képernyőn. Ezen kívül a HP Real Life technológiák, mint például a Red Eye Removal (vörös-szem hatás megszüntetése, Adaptive Lighting (adaptív világítás) segítségével az eredmények tovább javíthatók – és még PC-t sem kell használni hozzá.

Az élénk, hosszan tartó és a fakulásnak több generáción2 keresztül ellenálló, élethű színeket biztosító HP Vivera Inks (Vivera tintákat) tartalmazó HP 343 Tri-Colour Inkjet Print Cartridge (háromszínű inkjet nyomtató patron) használatával a fényképek nyomtatási minősége kiváló. A fekete-fehér nyomatokat kipróbálni kívánó kezdő fényképészek kicserélhetik a háromszínű patront az opcionális HP 100 Grey Photo Inkjet Print Cartridge (szürke fénykép inkjet nyomtató patronra), és a stúdiókban előhívott nyomatokkal összehasonlítható fekete-fehér fényképeket nyomtathatnak.

A fénykép minőségű nyomtatás nem jelenti egyben a hosszas várakozást; a standard pillanatfelvétel méretű, 0 x 15 cm-es fényképek kinyomtatása kevesebb, mint egy perc alatt elkészül. Ezen kívül ez a rendkívül sokoldalú nyomtató használható a 10 x 30 cm-es tájkép formátumú fénykép papírokhoz is. A szenvedélyes fényképészek nagy hasznát veszik majd a különböző HP Photo Packs-nak (fotó csomagoknak), amely révén a fényképek nyomtatására a legkedvezőbb áron nyílik lehetőség.

A HP Photosmart 385 Compact Photo Printer ez év júliusától lesz kapható, ajánlott kiskereskedelmi ára: 54 990 Ft.



HP PhotoSmart 428 HP PhotoSmart 428


HP PhotoSmart 428 HP PhotoSmart 428


HP PhotoSmart 475 HP PhotoSmart 475