Epson AlbumMaker 2.0, profik számára

0

Újabb verziójához érkezett az Epson AlbumMaker szoftver, mely immár sorrendben a 2.0 számot viseli. A gyártó elsősorban a könnyebb használatra és a jobb kezelőfelületre helyezte a hangsúlyt az új verzióban. A profi fotósok körét megcélzó szoftver főként fotóalbumok, CD prezentációk készítésére, DVD filmkészítésre és írásra, valamint fotószerkesztésre használható. A program lehetővé teszi egyedi sablonok készítését, valamint külső sablonok importálását más programokból, például az Adobe Photoshopból.

Az Epson AlbumMaker ajánlott fogyasztói ára, bruttó 154.990 forint.

Sajtóközlemény

A „fotóművész” Epson AlbumMaker 2.0

A professzionális képkészítés új dimenziója

Meerbusch, 2005. július. – A korszerű Epson AlbumMaker 2.0 szoftver, amelynek célcsoportja a profi fotósok, egy egyszerű és sokoldalú eszköz, amellyel házilag készíthetünk igényes fotóprezentációkat. A népszerű Epson AlbumMaker 1.0 utódját jobb használhatóság és intuitív kezelőfelület jellemzi. Ez a szoftver lehetővé teszi fotóalbumok könnyű és gyors elkészítését, képek nagyítását; CD-k vetítését, DVD filmek lejátszását, valamint számos egyéb képfeldolgozási lehetőség is a rendelkezésre áll. Portré- és eseményfotósok kiváló minőségű képeket ajánlhatnak ügyfeleiknek az Epson AlbumMaker 2.0-val. Ez a professzionális szoftver 154,990 forintos áron* vásárolható meg az Epson márkakereskedőknél.

Az Epson AlbumMaker rendkívül kényelmes – a felhasználó könnyedén helyezhet képeket a sablonokba a „drag and drop” lehetőséget használva. Ezáltal a professzionális képek könnyedén elkészíthetők, majd kinyomtathatók egy Epson nyomtatón. A megfelelő bővítések használatával akár új sablonok is készíthetők az Epson AlbumMaker vagy az Adobe Photoshop szoftverekkel.

Az Epson AlbumMaker 2.0 nagyteljesítményű képszerkesztési lehetőségeivel a könnyű, igény szerinti képformázás garantált. A program forgat, tükröz és kivág, színeket állít, fényerőt és kontrasztot szabályoz, valamint olyan speciális szűrőket tartalmaz, mint pl. a szépia, a monokróm vagy a lágy élesítés.

Képsorozatok CD-n történő rögzítése és megtekintése érdekében az Epson Photo Memory Player rendelkezik diavetítés funkcióval, amelyet speciális effektusok és zene színesítenek. Továbbá az Epson AlbumMaker 2.0-val lehetőség van filmek DVD-n történő rögzítésére, amelyeket TV-n is könnyen lejátszhatunk.

Epson AlbumMaker 2.0 – főbb tulajdonságok

  • A mellékelt sablonok fotóalbumok, nagyítások, poszterek, naptárak, és CD-k könnyű elkészítését teszik lehetővé
  • „Drag and drop” funkció a kiváló minőségű képek készítése érdekében
  • Feladatok nyilvántartása a munkalista és az automatikus adatvédelem funkciók segítségével
  • Olyan képszerkesztési funkciók, mint pl. forgatás, kivágás, színbeállítás, valamint számos speciális effektus
  • Az Epson Photo Memory lehetővé teszi a CD-ről történő diavetítést, speciális effektusokkal és zenével kísérve (Windows és Mac rendszereken)
  • Filmkészítési lehetőség (.mov formátum) DVD-re, szabványos DVD-író szoftverrel
  • Saját sablonok készítése az Epson AlbumMaker 2.0-val
  • Importáljon sablonokat az Adobe Photoshop-ból a Photoshop bővítésén keresztül
  • Az EpsonAlbumMaker 2.0-val a következő nyomtatórendszerek használhatók: Epson Stylus Pro 4800, Epson Stylus Pro 7800, Epson Stylus Pro 9800, Epson Stylus Photo R2400 és Epson Professional Portrait Print System (Gemini)
  • Megvásárolható az Epson márkakereskedő partnereknél 154.990 forintos* áron

* Ajánlott fogyasztói ár, amely az ÁFA-t tartalmazza.