Elérhető árú Epson szkennerek

0

Legfrissebb bejelentésével három új fotószkennerről adott hírt az Epson cég. Az olcsó, elsősorban otthoni használatra szánt lapolvasók, áruk mellett nagy felbontásukkal és szolgáltatásaikkal elégíthetik ki a felhasználói igényeket.

Legfrissebb bejelentésével három új fotószkennerről adott hírt az Epson cég. Az olcsó, elsősorban otthoni használatra szánt lapolvasók, áruk mellett nagy felbontásukkal és szolgáltatásaikkal elégíthetik ki a felhasználói igényeket.



Perfection 3490 Photo Perfection 3490 Photo

A 25 790 forintos bevezető áron hirdetett Epson Perfection 3490 Photo, a cég belépőszintű terméke. Hardveres felbontása 3200 x 6400 dpi, így nagyméretű papírképek, vagy negatív és diafilmek beolvasására is alkalmas. Utóbbiakhoz a beépített adapter segítségére lesz szükségünk, mely egy alkalommal 6 negatív képkocka, vagy 2 dia beolvasását teszi lehetővé. A készülék előlapján elhelyezett gombok segítségével a szkennelt képek azonnal e-mailhez csatolhatók, vagy PDF-ben menthetők. Az Epson Easy Photo Fix technológiájának segítségével a fotók színei és az esetleges képhibák, karcolások egy mozdulattal javíthatók.

A mellékelt programcsomag az Adobe Photoshop Elements, ABBYY FineReader Sprint Plus, NewSoft Presto! BizCard és az Epson Scan segédprogramokat tartalmazza.

Az Epson Perfection 3490 Photo augusztusban kerül a boltokba.



Perfection 3590 Photo Perfection 3590 Photo

A Perfection 3590 Photo a 3490-es képességeit és felbontását a készülék tetején elhelyezett automata filmbetöltővel egészíti ki, amely 35mm-es filmcsík betöltésére szolgál. Ez a típus is hasznosítja az Epson Easy Photo Fix technológiát és mellékelt programcsomagja is hasonló a fent említett társához. Megjelenése szintén augusztusra esedékes, 38 490 forintos bevezető áron.



Perfection 4490 Photo Perfection 4490 Photo

A Perfection 4490 Photo rendelkezik hármuk közül a legnagyobb – 4800×9600 dpi-s – felbontással. Optikai intenzitása 3,4 Dmax, a hozzá adott filmfeltétbe pedig 35mm-es negatív, vagy diafilmet, illetve középformátumú méretű filmet is helyezhetünk. A szkenner Hi-Speed USB 2.0 kapcsolattal rendelkezik. A 4490 esetében is elérhető az Easy Photo Fix technológia, de használható az Epson díjnyertes Digital ICE technológiája is, amivel szintén a bevitt filmkockák sérüléseit és képminőségét javíthatjuk.

Bevezető ára 69 490 forint lesz, augusztustól.

Sajtóközlemény

Epson Perfection 3490 Photo
Epson Perfection 3590 Photo

Lapolvasó kezdőknek – egyszerű használat

Meerbusch, 2005. augusztus – Olyan lapolvasóra van szüksége, amellyel gyorsan, egyszerűen és a legkiválóbb minőségben digitalizálhat szövegeket, képeket, negatívokat, diákat vagy 35mm-es filmeket? Az Epson ezennel bemutatja Perfection 3490 Photo és Perfection 3590 Photo termékét, melyek 109*, illetve 159* eurós áron vásárolhatók meg. Használatuk rendkívül egyszerű: helyezze be az eredeti anyagot, majd nyomja meg a start gombot. Az Epson új érzékelői automatikusan felismerik, hogy pozitív vagy negatív filmet, monokróm szöveget, vagy élénk színösszeállítású képet kell-e beolvasni.

Azok a felhasználók, akik előnyben részesítik a hagyományos fényképezőgépet, vagy „digitalizáció előtti korból” származó negatívokat és diákat szeretnének beolvasni, most akár négy negatívot vagy három bekeretezett diát is digitalizálhatnak egyszerre, az integrált diaolvasó egységnek köszönhetően. Az Epson Perfection 3590 Photo automatikus filmbetöltője lehetővé teszi a negatívok egyszerű archiválását. Ezenfelül, egy külön beszerezhető egység segítségével mindkét lapolvasó akár 24 kép feldolgozására is alkalmas. A 3200 x 6400 ppi képfelbontás kristálytiszta képet biztosít. A termékhez mellékelt szoftvercsomag az Epson Creativity Suite, az ArcSoftŽ PhotoImpression™ 5 és az ABBYYŽ Fine ReaderŽ Sprint 6 lapolvasó és feldolgozó eszközöket tartalmazza.

Az Epson Perfection 3490 Photo és az Epson Perfection 3590 Photo 2005 augusztusától vásárolható meg a boltokban.

Sajtóközlemény

Új lapolvasó a fotózás rajongóinak

Az Epson bemutatja Perfection 4490 Photo termékét

Meerbusch, 2005. augusztus – Az új Perfection 4490 Photo jellemzője a természetes digitalizálás, amely még a régi képeket is újjávarázsolja. A 4800 x 9600 ppi beolvasási felbontás a legfinomabb részleteket is visszaadja, az eredeti anyag korától függetlenül. A digitális ICE technológia automatikusan kiszűri a tökéletlenségeket, például a kép felületén az évek során keletkezett karcolásokat vagy felgyülemlett port.

Az eredeti anyagnak megfelelő, automatikus beállítás különösen kényelmes. Az Epson Perfection 4490 Photo azonnal felismeri, hogy az eredeti kép monokróm vagy színes, illetőleg negatív vagy pozitív. A Perfection 4490 Photo – melynek ajánlott ára 279* euró – a maga kategóriájában az egyetlen olyan eszköz, amely digitális ICE technológiával rendelkezik. A készülékhez 30 lap befogadására alkalmas, opcionális dokumentum-adagoló is beszerezhető. A Perfection 4490 Photo a többi Epson lapolvasóhoz hasonlóan lehetővé teszi képek, diák, 35 mm-es negatívok és közepes formátumú filmek beolvasását, valamint szövegek egyszerű továbbfeldolgozását. A termékhez mellékelt, komplett szoftvercsomag az Epson Creativity Suite, AdobeŽ PhotoshopŽ Elements 3.0 és ABBYYŽ Fine ReaderŽ Sprint 6 lapolvasó és feldolgozó eszközöket tartalmazza.

A nyomtató 2005 szeptemberétől vásárolható meg a boltokban.