Szexi kompakt Nikon három színben

0

Újabb taggal gyarapodott a Nikon stílusos megjelenésű gépeiről azonnal felismerhető Coolpix S-sorozata: az S3 típusjelzés egy 2 cm-nél is karcsúbb gépet takar. A hat megapixeles készüléket 3-szoros nagyításra képes (kisfilmes formátumban 35-105 mm-es tartományú) Zoom-Nikkor ED objektívvel látták el. A gép kevesebb, mint egy másodperc alatt indul, sorozatfényképezéskor pedig másodpercenként 1,6 képet készít. A fotózást 17 gyári motívumprogram, illetve a Nikon már bevált szolgáltatásai segítik: a képek megvilágítását kijavító D-Lighting, az élességet az arcokhoz állító Arc-prioritásos AF és az automatikus vörösszemhatás-korrekció. A Coolpix S3 külön tokkal víz alatt is használható, és három különböző színben – platinaezüst, elefántcsontfehér és mattfekete – is kapható lesz.









Sajtóközlemény

Nikon COOLPIX S3
Jobb stílus, több elegancia, nagyobb szabadság

Amszterdam, 2005. szeptember 1. A Nikon COOLPIX termékcsalád új taggal bővült: bemutatkozik a stílusos és szexi S3 kompakt digitális fényképezőgép, amely platinaezüst, elefántcsontfehér és mattfekete színekben kapható.

A COOLPIX S3 elegáns és divatos. Szemkápráztató megjelenése fantasztikus teljesítménnyel párosul. Ideális partnere azoknak, akik mindig készen állnak a fényképezésre. Karcsú, 19,7 milliméteres váza 6 megapixeles felbontást, 6,35 centiméteres, fényes LCD-monitort és egy nagy teljesítményű, 35-105 mm 3x-os Zoom-Nikkor ED objektívet rejt.

A sztárszerepre született COOLPIX S3 három divatos színben kapható, hogy még jobban illeszkedjék tulajdonosa egyéni ízléséhez és stílusához.

A fotózás élvezetéről és a fényképek kiváló minőségéről beépített egyedi szolgáltatások egész sora gondoskodik. Ezek között megtalálható a D-Lighting funkció, amely kijavítja a gyenge megvilágítású felvételeket; az intelligens Arc-prioritásos AF funkció, amely automatikusan felismeri az emberi arcot a képen, és beállítja a megfelelő élességet és expozíciót; valamint a beépített Vörösszemhatás-korrekció. Ezen felül az Elmosódottságra figyelmeztető jelzés tájékoztat arról, ha a felvétel készítésekor a fényképezőgép bemozdult, így a kép még időben újra elkészíthető.

Egy EN-EL8 újratölthető akkumulátorral a COOLPIX S3 190 felvételt tud készíteni. A készülék kevesebb mint egy másodperc alatt indítható, és 1,6 kép/másodperc sebességű sorozatfelvételre képes.

A COOLPIX S3 alkalmas víz alatti fotózásra is. 17 motívumprogramja között – amelyek közül 4 kompozíciós segédlettel is rendelkezik – megtalálható a Víz alatti motívumprogram, amellyel pipás vagy palackos búvárkodás közben is lehet fényképezni. Ehhez a külön beszerezhető, praktikus WP-CP5 vízálló tokra van szükség.