Két frissített HP fényképezőgép: Photosmart R727 és R927

0

A HP Photosmart R727 és R929 modellek 6 illetve 8 Mpixeles digitális fényképezőgépek. Mindkét modell 3x-os zoomátfogású objetkívet kapott, a rejtett optikás R727 fényereje f/3,5-4,2, míg az R929 teleszkópikus zoomopikája f/2,8-5 fényerővel bír.
Természetesen az új modellek is tartalmazzák a HP innovatív megoldásait, mint pl. az AdaptiveLighting a sötét területek világosítására, a fényképezőgépen belüli panoráma illesztő (InCamera Panorama Stitching), illetve az automatikus vörösszem eltávolító funkció.
A fém házba öltöztetett fényképezőgépeket dokkolóállomással együtt bruttó 89990 és 104990 Ft-ért lehet majd megvásárolni.

HP Photosmart R727 HP Photosmart R727
HP Photosmart R927 HP Photosmart R927

Sajtóközlemény:

Kapja el a pillanatot a HP legfejlettebb digitális fényképezőgépeivel

Nagy felbontás és elegáns megjelenés: a HP bemutatja a HP Photosmart R727 és R927 digitális kamerákat

Budapest, 2006. január 19. – A HP nemrégiben jelentette be két új digitális fényképezőgépét, a HP Photosmart R727-et és az R927-et. A két, rendkívül megnyerő külsejű, kártyapakli méretű fényképező bővelkedik olyan fejlett funkciókban, amelyek ideálissá teszik a lelkes fényképezők számára.

Díjnyertes elődjeik valamennyi előnyével rendelkezik ez a két, elegáns fémházba épített digitális fényképezőgép (HP Photosmart R927 fényképező háza rozsdamentes acél, HP Photosmart R727 fényképzőé pedig alumínium) amelyek még több finom részletet képesek rögzíteni minden felvételi helyzetben. A 3x optikai zoommal rendelkező, 6, illetve 8,2 megapixel felbontású fényképezők felvételeit a szenvedélyes fotósok akár plakátméretűre is kinagyíthatják, a képminőség romlása nélkül.

Annak ellenére, hogy a HP Photosmart R727 és R927 digitális fényképező vastagsága csupán 23, illetve 26 milliméter, mindkettő nagyméretű, 6,4 illetve 7,6 cm átmérőjű színes LCD megjelenítővel rendelkezik, amelynek a láthatási szöge 170 fok. Ezek segítségével még egyszerűbb a felvétel beállítása és a kép ellenőrzése, a beépített menü opcióival pedig a képek szerkesztése.

A kezdőktől a profikig minden fotós kihasználhatja a HP legfejlettebb Real Life technológiái által nyújtott előnyöket. Ezeket a technológiákat arra tervezték, hogy minden környezetben lehetővé tegyék a felhasználóknak hatásos képek készítését. Az egyik ilyen technológia a HP egyedülálló Instant Image Advice rendszere, amely jelzi a kép olyan javítandó hibáit, mint a túlexponálás. Miután automatikusan megvizsgálta a képet, megjeleníti a tanácsot adó ablakban az útmutatást, hogy milyen beállítások szükségesek a tökéletes felvételhez.

A HP Real Life technológiái közé tartozik az In-camera Panorama Stitching (Fényképezőbe lévő panoráma kép összeillesztés), amely ideális eszköz azoknak a fotósoknak, akik nagy látószögű objektívvel készítenek panoráma képeket, mert maximum 5 ilyen felvételt tud összeilleszteni egyetlen képpé. Real Life technológia magában foglalja továbbá az automatikus vörösszem-hatás eltávolító funkciót és a HP Video Prints szolgáltatást, amellyel a felhasználók a kamerában a videofelvételből kiválaszthatnak egy képet, és elmenthetik önálló felvételként, például kinyomtatásra.

Új fejlesztés a HP kiállítás-tervező (Design Gallery) eszköze, amely olyan lehetőségeket tartalmaz, mint a 10 féle szegély beállítás, 12 különböző szűrő és négy színeffektus, amelyek segítenek átformálni a kiválogatott képeket. A HP Real Life technológiáinak és a Design Gallery-nek a használatához nem kell PC-hez csatlakoztatni a fényképezőt vagy letölteni bármilyen plusz szoftvert.

Ezekkel a fényképezőkkel egyszerű a képek nyomtatása és közzététele. A fotók közvetlenül, PC csatlakoztatása nélkül nyomtathatóak a PictBridge technológiával, vagy a nyomtatók memóriakártya foglalatának a segítségével. A megosztás ugyanilyen egyszerű a mellékelt HP Photosmart Premier szoftver használatával. A szoftver számos nyomtatási opciót kínál, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók biztonságos hálózati helyre töltsék fel a fotókat, ahol a barátaik vagy a család elérheti és megnézheti a képeket.

Azok a fotográfusok, akik teljesen vezeték nélküli rendszert keresnek, ezeket a kamerákat csatlakoztathatják az opcionális vezeték nélküli HP Photosmart 6222 dokkolóhoz. A dokkolóval járó távvezérlővel a felhasználók vezeték nélkül, a TV-hez csatlakozva kezelhetik a felvételeiket.

A HP Photosmart R727 digitális fényképezőgép ajánlott fogyasztói ára a HP Photosmart 6221 dokkolóval együtt 89 990 Ft*, a fényképező ára pedig 74 990 Ft*.

A HP Photosmart R927 digitális fényképezőgép ajánlott fogyasztói ára a HP Photosmart 6221 dokkolóval együtt 104 990 Ft*, a fényképező ára pedig 89 990 Ft*.

* Előzetes, a gyártó által ajánlott bruttó ár, amely a termékek bevezetéséig még változhat.