Kodak Easyshare V603

0

A Kodak V-sorozat jelenti az amerikai székhelyű gyártó digitális ultrakompakt termékcsaládját, amely most egy új képviselőt üdvözölhet. 3X optikai zoomra képes az Easyshare V603 Schneider-Kreuznach C-Variogon objektíve, kisfilmes értéken 36-108mm-nek megfelelő látószöget adva. A 6 megapixeles felbontással maximum 2848×2144 képpontos fényképeket készíthetünk. A jó színvisszaadásért a Kodak Color Science Chip felelős.

Ha mozgóképet szeretnénk rögzíteni 640×480 pixeles maximális méretet választhatunk, 30 képkocka/mp sebességgel és hangfelvétellel. Videózás közben az optikai zoom is használható, a kézremegést pedig digitális stabilizátor igyekszik csökkenteni. A V603-ban beépített videószerkesztő funkció is található, így elkészült mozgóképeinket akár azonmód meg is vághatjuk.

A hátsó LCD monitor mérete 2,5″ és a megjelenített kép az átlagosnál nagyobb szögben látható rajta, az automatikus elforgatás funkciónak köszönhetően mindig megfelelő állásban.

A Kodak Perfect Touch technológia lehetőséget ad arra, hogy elkészült fotóink fényviszonyait és színeit a gépen belül, utólag befolyásoljuk, a Share gomb segítségével pedig azonnal nyomtatható, vagy megosztható a memória tartalma. Alapesetben ez 32 MB beépített memória lehet, de opcionálisan SecureDigital és MultiMedia Card is használható. A fényképezőgép áramellátása a mellékelt lítium-ion akkumulátorral oldható meg, amelyet a gépben tölthetünk a mellécsomagolt hálózati adapter segítségével.