Olympus 2006 tavaszi kollekció

0

Az Olympus 2006. február 24-én Magyarországon is bemutatta új modelljeit, melyekről a január végi nemzetközi bejelentés alkalmával már mi is beszámoltunk.

A bemutatón szereplő új termékek a következők voltak (a kapcsolódó hírekhez kattintson a linkekre):

A bemutatón kipróbálhattuk az egyes fényképezőgépeket, illetve az új, LCD-jén élőképet is megjelenítő E-330-zal többféle Zuiko Digital objektívet is használhattunk.

Az újdonságok közül – mint várható volt – leginkább az E-330 iránt volt érdeklődés. A kétféle élőkép valóban jól használható, az „A” módban az autofókusz is működik, a „B” módban viszont 10x-es nagyítással tökéletesen élesre állíthatjuk kézileg a kép bármely részét.

A fényképezőgépeken kívül újdonság a többféle búvártok, amelyek a kompakt gépektől kezdve a tükörreflexes gépekig, 3 méteres vízmélységtől 60 méterig kínálnak megfelelő védelmet.

Olympus PT-032 Olympus PT-033

Ezen felül az Olympus Hungary bejelentette magyarországi új mintaboltját és szervízátvevőhelyét is. Sajtóközlemény:

Új Olympus Mintabolt és Szervizátvevőhely

Olympus Mintabolt és Szervizátvevőhely az Olympus Hungary Kft. gondozásában

Budapest 2006 február: miután az Olympus Hungary Kft. 2005-ben jelentős mértékben megerősítette piaci pozícióit a magyarországi piacon, következő lépésként az eladás utáni magas színvonalú szervizszolgáltatást tűzte ki célul.

Ennek érdekében új szervizátvevőhelyet és mintaboltot nyitott a Budapest, III., Papírgyár utca 58-59. szám alatt, ahol a digitális és analóg fényképezőgépek mellett hangrögzítőket és távcsöveket kínál.

A mintabolt az E-Rendszer tartozékok széles választékával rendelkezik, többek között E-Rendszer objektívekkel, vakukkal és különböző tartozékokkal. Mindamellett a digitális fényképezőgépekhez kínált tartozékok választéka is egyedülálló. Ide tartoznak a fényképezőgépek működéséhez biztosított áramforrások, memóriakártyák, tokok, valamint a hihetetlen búvártok választék.

Az új mintaboltban a magyarországi megjelenéssel egyidőben érhetőek el legújabb Olympus modellek, mig az éppen kifutó készülékeket kedvezményes áron kínálja az üzlet.

A mintabolt szakképzett dolgozói technikai és vásárlási tanácsokkal állnak az érdeklődők rendelkezésére, legyen szó a vásárló igényének legmegfelelőbb készülék kiválasztásáról, a beszerzendő tartozékokról, kiegészítőkről, vagy a készülékhez tartozó szoftverek esetleges rendszerigényéről.

A szervizügyek intézése gyors és áttekinthető, hiszen a bolt közvetlen kapcsolatban áll a szervizközponttal.

A fenti szolgáltatások szélesebb körben történő eléréséhez nyílt meg az új szervizátvevőhely és mintabolt.

Elérhetőség:

Olympus Mintabolt és Szervizátvevőhely
1038 Budapest, Papírgyár utca 58-59.
Tel: (+36-1) 250 93 77
www.olympusszerviz.hu
www.olympus.hu
e-mail: mintabolt@ohu.hu
Nyitvatartási idő: H-Sz.: 10-17, Cs.: 11-19, P-V.: szünnap