Határidő: ma éjfél

0

A Fotózz!hu mellékletünkon a HP Magyarország támogatásával kiírt „Érzelmek az arcon” című portréfotó pályázatunk nevezési határideje hamarosan lejár. Azok, akik még nem töltötték fel nevezéseiket, 2006. március 16-án éjfélig még megtehetik.

Emlékeztetőül a pályázati kiírás:

A Fotózz!hu és a Hewlett-Packard Magyarország fotópályázatot hirdet „Érzelmek az arcon” kategóriában.

A pályaműveket a Fotózz!hu mellékletünk Érzelmek az arcon kategóriájába várjuk március 1. és március 16. között.

Nevezési feltételek:

  • aktív felhasználónév a Fotózz!hu oldalon (akik még nem rendelkeznek saját felhasználói névvel, regisztrálniuk kell, illetve a feltöltéshez szükséges kreditet meg kell szerezniük)
  • csak olyan fotóval lehet nevezni, amely még nem került fel korábban a Fotózz!hu oldalra (pontosítás: természetesen javított, újravágott, átszínezett, vagy retusált verzió feltölthető)
  • a pályázatra maximum 400 kByte méretű, RGB JPEG fájlokat várunk
  • a pályázaton csak olyan képeket fogadunk el, amelyen nem szerepel sem aláírás, sem más – a fotós kilétét felfedő – jelzés.
  • a feltöltött pályázati képekkel kapcsolatos esetleges szerzői- vagy személyiségi jogsértések felelőssége és az ezzel járó anyagi felelősség a feltöltőt terheli
  • a Fotózz!hu üzemeltetőinek jogukban áll a feltöltött fotók min. 2 Mpixeles változatát ellenőrzési céllal bekérni, amennyiben külön kérésre ilyet a feltöltő nem tud eljuttatni, képe kizárható a pályázatból
  • a pályázaton nevezők nem értékelhetik a pályázati képeket
  • minden pályázó elfogadja a nevezési feltételeket.

A pályázati fotók feltölthetők:
2006. március 1-től 2006. március 16-ig.

A feltöltött fotók értékelése:
2006. március 17-től 2006. március 31-ig.

Eredményhirdetés:
Várhatóan 2006. április 3.

A fődíj:
egy HP DesignJet 30 fotónyomtató, melyet a HP Magyarország ajánlott fel.
A pályázatra beérkezett legjobb 30 fotót Douglas Kirkland, a hollywoodi produkciók egyik legismertebb fotósa értékeli. Véleményét a képekről április folyamán közöljük a Fotózz!hu főoldalán.

HP Designjet 30 Douglas Kirkland