Mátrai Miklós: Preview II fotókiállítás

0

Mátrai Miklós második önálló fotókiállítása április 1-éig tekinthető meg a budapesti Ibis Hotelben.

Április 1-ig lehet megtekinteni éjjel-nappal MÁTRAI MIKLÓS PREVIEW II című fotókiállítását
cím : BUDAPEST 1134. Dózsa György út 65 IBIS HOTEL

Az Escher Károly díjas Mátrai Miklós számos nemzetközi és hazai fotópályázatok megnyerése után, egyre inkább kiállításokon és különböző audióvizuális bemutatókon mutatja be munkáit.
Április elsejéig harmadik nagyszabású önálló fotókiállítását tekinthetjük meg, mely a budai várbeli PREVIEW I fotótárlatnak a folytatása.
Ez a kiállítás sorozat arra tematikára épül, hogy egymástól független,de mégis hasonló képi és ízlésvilágot képviselő különböző témájú képek egy helyen szerepeljenek.
A mai rohanó és sokszor unalmas, szájbarágós, érzéketlen világban, ahol mindig mindenki meg mond mindent, kell egy olyan hely, ahol lehet az embernek szubjektív véleménye, ahol egy kicsit pihenhet,elgondolkozhat, inspirációt szerezhet, ahol megtalálhatja a saját képeit…..

több infó és kép: http://matrai.beats.hu/

Március 24-én este 21:00 órakor tekinthetjük meg Mátrai Miklós és a MÁS csapat szintén harmadik önálló audióvizuális divatbemutatójuk a Süss Fel Nap-ban, ahova érdemes ellátogatni azoknak akik érdeklődnek a 21.századi zenei és fotóvilága iránt.

több infó és kép : http://mas.beats.hu/
http://party.antropos.hu/