Édes fotópályázat

0

A/4-es fotókat vár fotópályázatára a Bonbonetti Csoport.
A téma: „Mi és a Bonbonetti”

Nevezni lehet filmes és digitális fényképezőgéppel készült fotósorozattal A/4-es papírkép és negatívja, illetve A/4-es nyomat és digitális képpel (.jpg, .tif vagy .eps formátumban).

Beküldési határidő: 2006. július 15

A főnyeremény 75.000 Ft + ajándékcsomag.

FOTÓPÁLYÁZAT

Kiíró: Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport.
Pályázat címe: Mi és a Bonbonetti
Pályázhatnak: amatőr és professzionális fotósok
Beadási határidő: 2006. július 15.

Az Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósoknak „Mi és a Bonbonetti” címmel.

A PÁLYÁZAT TARTALMA
A pályázatra egy fotósorozatot kell beadni, mely min. 3, max. 6 képből áll.

Olyan fotósorozatot, mely embereket (egyedül, többen) mutat természetes helyzetben Bonbonetti fogyasztása közben. A pályázóktól azt várjuk, hogy keressék meg környezetükben, hogy ki, mikor, milyen környezetben és főleg miért fogyaszt Bonbonettit. Róluk várunk valószerű, hétköznapokból kiragadott pillanatokat. A fotókon megjelenített személyekkel kapcsolatban semmilyen megkötés nincs: nemtől, kortól, családi állapottól függetlenül választhatók.

A fotósorozatban felhasználható termékek: Bonbonetti Classic, Bonstick, Grandoletti

PÁLYÁZATI ANYAG FELHASZNÁLÁSA
A legjobban végzett 20 pályázó anyagából szeptember elején az Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport kiállítást rendez (budapesti helyszín), valamint a Bonbonetti Csoport weboldalán lesznek megtekinthetők a képek.

A kiállítás részleteiről (időpont, helyszín) minden résztvevőt értesítünk, valamint a legjobban végzett 20 pályázót meghívjuk az eredményhirdetéssel egybekötött ünnepélyes megnyitóra.

A pályázati anyagokat az Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport felhasználhatja a Bonbonetti Csoport számára készülő reklámanyagokban. Ez esetben a pályázó nevét (pl. fotó: Kiss János) szerepeltetjük a reklámanyagon.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
A „Mi és a Bonbonetti” digitális fotópályázatra kizárólag saját alkotásokkal lehet pályázni. A beküldött fotósorozat minimum 3 képből kell álljon. A pályázatra amatőr és professzionális fotósok egyaránt jelentkezhetnek.
Beküldési határidő: 2006. július 15.
A „Mi és a Bonbonetti” digitális fotópályázatára beküldött alkotások szerzője pályaművei/fotói/ beküldésével hozzájárul azok későbbi, bármilyen célú, térítésmentes felhasználásához, valamint ahhoz, hogy az Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport az önkéntesen megadott személyes adatait saját promóciós/marketing tevékenysége során az érintettekkel fennálló ügyfélkapcsolat teljes időtartama alatt felhasználhassa. Az Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport a birtokába jutott személyes adatokat harmadik félnek nem adják át és azok kezelése során betartják a hatályos adatvédelmi követelményeket. Az érintetteket az adatkezeléssel kapcsolatban megilleti valamennyi, a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. törvényben szabályozott tájékoztatáskérési és jogorvoslati jog és az adatkezelés jogalapja az érintettek hozzájárulása. A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy nevük és pályaműveik a Bonbonetti Csoport kommunikációs anyagain (weboldal, hirdetés stb.) megjelenjenek. A fent ismertetett kiállításon való részvétel elengedhetetlen feltétele, és a pályázati anyagok beküldésével a pályázók kötelezettséget vállalnak arra, hogy amennyiben műveiket a pályázat kiírói felhasználásra érdemesnek ítélik, a pályázat kiíróival külön írásbeli felhasználási szerződést írjanak alá képeik felhasználásával kapcsolatban.

NYEREMÉNYEK
A pályázatra beküldött fotókat elbíráló zsűri tagjai képviselik a reklámfotózást, a reklám- és marketing szakmát, valamint a fogyasztókat.
A pályázókat az Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport a megadott elérhetőségeken értesíti a kiállítás részleteiről, a 20 legjobb munkát beküldő pályázót pedig meghívja a kiállítás megnyitójára. Az eredményhirdetésre a kiállítás megnyitóján kerül sor. Ennek eredményéről a 20 legjobban végzett pályázót az Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport a megadott elérhetőségeken postai úton is értesíti.

A „Mi és a Bonbonetti” fotópályázat nyereményeit a Bonbonetti Csoport ajánlja fel:
1. helyezett: 75.000 Ft + Bonbonetti ajándékcsomag
2. helyezett: 50.000 Ft + Bonbonetti ajándékcsomag
3. helyezett: 30.000 Ft + Bonbonetti ajándékcsomag
4.-20. helyezett: Bonbonetti ajándékcsomag

SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK
Tekintettel arra, hogy a pályázaton a kiírás feltételei alapján csak első felhasználásúnak minősülő fotók vehetnek részt, a pályázó tudomásul veszi, hogy szerzői jogdíj a pályázaton részt vevő fotókkal kapcsolatban nem illeti meg.
A pályázó kijelenti és teljes kártérítési felelősséget vállal azért, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez történő hozzájárulásával.
A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása vagy igénye felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a pályázót terheli.

TECHNIKAI FELTÉTELEK
Pályázni analóg és digitális technikával készült képekkel lehet.

Analóg technika esetén:

  • Képenként 1 db A/4-es méretű papírképet kell beküldeni
  • A beküldött képanyag negatívjait mellékelni kell.

Digitális technika esetén:

  • Képenként 1 db A/4-es méretű papírkép vagy fotóminőségű nyomatot kell beküldeni
  • A képeket legalább 1750×2480 pixel (A/5, 300 dpi) méretu, jpg, tif, vagy eps formátumú fájlként kérjük beküldeni digitális adathordozón (CD).

Az összes beküldött fotónak kérünk címet adni!

A KÉPEK BEKÜLDÉSE
A pályázati munkákat az alábbi címre kérjük küldeni (vagy személyesen benyújtani):
Adcom Reklámügynökség
1126 Budapest, Nagy Jenő u. 12., VI. em.

Az alábbi adatok feltüntetése kötelező:
Név:
Értesítési cím:
Telefonszám:
E-mail cím:
A fotóalany keresztneve:

A beküldött pályamunkákat a kiírók nem küldik vissza.
Az Adcom Reklámügynökség Kft. és a Bonbonetti Csoport a változtatás jogát fenntartja.

További információ: info@partnersjwt.hu