Olympus, magyarul

0

Olympus FE-130

Az Olympus letölthető, magyar nyelvű menüvel lepte meg tavasszal kiadott kompakt digitális fényképezőgépei tulajdonosait. A µ-810, µ-720SW, µ-700, FE-140, valamint FE-130 modellekhez most ingyenesen elérhető a magyar frissítés, melyet a géphez mellékelt Olympus Master szoftverrel tölthetnek le a felhasználók. Ezen felül maga az Olympus Master is letölthető magyarul. Arról még nincs információnk, hogy a cég tervezi-e további fényképezőgépei menüinek magyarosítását.

Olympus mju-700

Olympus mju-810

Olympus mju-720SW

Olympus FE-140

Sajtóközlemény

Olympus digitális fényképezőgép menü és Olympus Master Szoftver magyar nyelven

Budapest 2006 június: Az Olympus 2006. tavaszi modellek bevezetése kapcsán további európai menünyelvek, többek között a magyar menü letöltését, tette lehetővé az új kiadású digitális fényképezőgépekhez.

A menünyelvek néhány egyszerű lépésben, a készülékhez szállított Olympus Master Szoftver segítségével tölthetők le. A megfelelő menüpont kiválasztása után, a szoftver automatikusan megkeresi a géphez biztosított legújabb szoftver verziót, illetve a letölthető nyelvek listáját.

A letöltést lépésről lépésre bemutató leírás a www.olympus.hu weboldalának Ügyfélszolgálati részében található meg.

A menünyelvek bővítésével egyidőben a fényképezőgépekhez szállított Olympus Master Szoftver magyarosítása is megtörtént. Az Olympus Master Szoftver magyar nyelvű verziója szintén az Interneten keresztül tölthető le, a készülékhez szállított szoftver frissítésével.

Az Olympus digitális fényképezőgépek “Guide” funkciójának köszönhetően segít eligazodni a menüpontokban, illetve tanácsokat ad az egyes expozíciós beállítások alkalmazásához. A magyar menü letöltésével ezek, a felhasználót segítő útmutatók, szintén magyar nyelven olvashatók.

A tavaszi modellek közül a µ-810, µ-720SW, µ-700 és az FE-140, valamint az FE-130 készülékek menüje frissíthető magyar nyelvvel.