15 új Canon Pixma nyomtató

0

7 új multifunkciós (Pixma MP160, MP180, MP460, MP510, MP600, MP600R, MP810), 2 mini (Pixma mini220 és mini 260) és 6 tintasugaras fotónyomtatót (Pixma iP1300, iP1700, iP3300, iP4300, iP5300, iP6700D) készített el a Canon. Ezen kívül még érdemes megemlíteni a Selphy sorozatot is, mely 3 új hőszublimációs fotónyomtatóval bővül (Selphy CP720, CP730 és Selphy ES1).

Sajtóközlemény:

A PIXMA harmadik generációja: 15 új modell
Az új nyomtatók és multifunkciós készülékek kínálatát a „mini” is szélesíti

Amstelveen – Budapest, 2006 augusztus 24.: A Canon útjára indítja a harmadik generációs PIXMA sorozatot. A PIXMA márkanévvel forgalmazott tintasugaras nyomtatók és multifunkciós eszközök alig több mint két év alatt forradalmasították az otthoni fotónyomtatást.

A harmadik generáció 15 új modellje jelentősen bővíti az eddigi PIXMA-választékot, a hat nyomtató mellett hét új multifunkciós eszköz jelenik meg, amelyek kiváló minőségű nyomatokat biztosítanak, ugyanakkor elegáns kialakításuk bármely irodai vagy otthoni környezetbe tökéletesen illeszkednek. A PIXMA mini sorozat megjelenésével a PIXMA márka belép a gyorsan növekvő kompakt fotónyomtató-piacra: mostantól létezik PIXMA nyomtató minden környezetre: otthoni, munkahelyi, professzionális és utazás közbeni használatra is.

Az 1 pikoliteres, 9600 dpi felbontású mini260 – a PIXMA mini zászlóshajója – és a felső kategóriás „minden az egyben” fotónyomtatók, az MP600, az MP600R és az MP810 mind a forradalmian új Easy-Scroll Wheel kezelőszervet használják: a könnyen forgatható vezérlőgomb könnyebbé és intuitívabbá teszi a fotónyomtatást, mint korábban bármikor. A Canon fejlesztői a négy készülék minden funkcióját elérhetővé tették ezzel a vezérlőgombbal, még a továbbfejlesztett másolási és lapolvasási funkciókat is.

Minden harmadik generációs modellre jellemzőek a PIXMA alapvető tulajdonságai: a gyors nyomtatás, a képfelbontás és a tartós nyomatok kombinációja. A FINE nyomtatófej folyamatos fejlesztésével a PIXMA új rekordokat állított fel a fotónyomtatásban: az MP810 és az iP5300 alig 21 másodperc alatt állítja elő a 10×15 cm-es labor-minőségű nyomtatot.

„A harmadik generációs PIXMA termékek a korábbinál is gyorsabb nyomtatási sebességre képesek, meglepő új stílusokkal és jobb funkciókkal bírnak, így megtestesítik mindazt, amit a PIXMA mindig is jelentett: az innovatív digitális feldolgozás, médiakezelés és nyomtatófej technológiák páratlan kombinációját,” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. “Ezen kívül az új PIXMA mini sorozat kiviszi a termékskála jó tulajdonságait egy új, bővülő piacra, a kompakt fotónyomtatók piacára is.”

A harmadik generációs PIXMA sorozat főbb jellemzői:

  • Az egyedi kialakítású Easy-Scroll Wheel vezérlőgomb bevezetése, amely bizonyos felső kategóriás gépeken érhető el, és megváltoztatja az elképzeléseket arról, mire lehet képes egy nyomtató felhasználói felülete. Az Easy-Scroll gomb új használati minőséget tesz elérhetővé, mivel jelentősen egyszerűsíti az alapfunkciók használatát, és megváltoztatja az ember interakcióját a nyomtatóval
  • A PIXMA belép a kompakt fotónyomtatók növekvő piacára
  • Látványos megjelenés, amely tökéletesen illeszkedik a modern otthoni környezetbe is
  • Új fejlesztések, amelyek még jobb nyomat- és fénymásolat-minőséget biztosítanak nagy sebesség mellett is. A felső kategóriás modelleken a jelentősen továbbfejlesztett FINE nyomtatófej és egyéb mechanikai finomítások révén további javulást sikerült elérni a nyomtatási sebesség terén
  • Az eddigieknél is gyorsabb PIXMA nyomtatók valódi fotólabor-minőségű nyomatokat produkálnak. Az MP810 és az iP5300 alig 21 másodperc alatt állít elő egy 10×15 cm-es fénykép-minőségű nyomatot.

Az új PIXMA nyomtatók magasabb szintre emelik a PIXMA termékvonalat, és minden felhasználó számára biztosítják a nyomtatási opciók széles választékát: a kiváló ár-érték arányú belépő szintű modellektől kezdve a közvetlen nyomtatást biztosító szolgáltatásokig, mint pl. PictBridge, Card Direct vagy az IrDA, illetve az opcionális Bluetooth.

A PIXMA mini sorozat forgalomba hozatalával a PIXMA márka minden kulcsfontosságú szegmensben jelen van, és valódi labor-minőségű nyomtatást tesz lehetővé a profi stúdiókban, irodákban, vagy akár otthonig, sőt, most már akár újabban utazás közben is.

A PIXMA sorozat új tagjai:

  • A 7 stílusos multifunkciós készülék – az MP160, MP180, MP460, MP510, MP600, MP600R és az MP810 – mindegyike alkalmas a sokoldalú kreatív otthoni használatra. A csúcsmodell MP810 eléri a 21 másodperces nyomtatási időt, és sokoldalú funkcionalitást biztosít, mint vezető termék
  • Az új PIXMA mini sorozat – amelybe jelenleg a mini260 és a mini220 tartozik – kombinálja az elegáns kéttónusú megjelenést és az ultra-kényelmes kompakt labor-minőségű nyomtatást útközben is
  • 6 fotónyomtató: az iP1300 (csak bizonyos régiókban), iP1700, iP3300, iP4300, iP5300 és az iP6700D. Az iP3300 gazdaságos Single Ink nyomtatást tesz lehetővé alacsony áron, az iP5300 pedig alig 21 másodperc alatt állít elő nyomtatot.