Arcfestő-fotópályázat

0

A Coccolino.hu weboldalt üzemeltető Unilever Magyarország Kft., amatőr és profi fotósokat munkáit várja frissen kiírt pályázatára. A versengés fő témája az arcfestés, illetve a festett arc és az ezúton kifejezett érzelem.

A pályaműveket postai úton, vagy digitális formában küldhetik be az érdeklődők az alábbi sajtóközleményben megadott címekre.

A beküldési határidő: 2006. október 31.

A rendezők az összes pályázó között értékes, kétszemélyes utazást sorsolnak ki, a legjobb művek szerzői pedig fotófelszereléseket nyerhetnek. A legjobb 50 fotó „gazdája” ajándékcsomagot kap, műve pedig felkerül a Coccolino.hu weboldal galériájába.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Szabadítsd fel magad!

Indul az arcfestő-fotópályázat

Minket, magyarokat, gyakran mondanak barátságosnak, életvidámnak, vendégszeretőnek, mint a mediterrán népeket. Máskor viszont barátságtalannak, visszafogottnak és zárkózottnak tűnünk. Mi az igazság? Mennyire vagyunk emocionális beállítottságúak? Mennyire mutatjuk ki az érzelmeinket ? Mikkor fordult utoljára elő, hogy önfeledten kacagott vagy énekelt örömében?

Mára tudományosan bizonyított, ha valaki lenyeli, és folyamatosan magában tartja az őt ért tüskéket, akkor egy idő után a felhalmozódott feszültség kitör, indulatroham vagy betegség formájában. Ezért nagyon egészséges, sőt abszolút szükséges az érzelmeink kimutatása, hogy utat engedjünk a bennünk felhalmozódott pozitív vagy negatív érzelmeknek. Ha valaki úgy örül, hogy ezt megosztja másokkal is, megsokszorozódik az öröme..

Engedjen Ön is szabad utat érzelmeinek, és bátran mutassa meg, hogy mit érez, milyen a személyisége!

A Coccolino „Szabadítsd fel magad!” címmel fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósok számára egyaránt. Felnőttek és gyerekek…vidám vagy szomorkás hangulatú….a lényeg, hogy az arcfestés fejezzen ki érzelmeket, hangulatokat, váljon az önkifejezés eszközévé. Minden pályázó nyugodtan szabadon engedheti érzelmeit, vágyait, titkos kívánságait és ezt próbálja meg megörökíteni a fotón. Természetesen nemcsak magát az arcfestést értékeli a zsűri, hanem a fotó kivitelezését is; az alkotó kreativitását és a fotó minőségét. Az arcfestéshez bármilyen eszközt, festéket fel szabad használni. A pályázók között a Coccolino kisorsol az OTP Travel jóvoltából egy kétszemélyes luxusutazást Mauritiusra. A zsűri első körben 50 fotót választ majd ki, s ezek közül kerül majd ki a három dobogós. Azok, akik felkerülnek az ötvenes listára, értékes ajándékcsomagot kapnak és megjelennek a Coccolino weboldalán lévő galérián (www.coccolino.hu). A zsűri által kiválasztott három szakmai díjazott értékes fényképezőgépet nyer. Az első díj egy SONY R1 digitális fényképezőgép lesz, míg a második és harmadik legjobb pályamunkát beküldők SONY W-100 digitális fényképezőgépet kapnak. A szakmai zsűrin kívül a közönség is szavazhat majd a legjobb 50 fotóra a www.coccolino.hu oldalon, a közönségdíj nyertesét is értékes ajándékcsomaggal díjazzák.

A pályázók 2006. október 31-ig küldhetik be fotóikat az Unilever Magyarország Kft. Budapest, 1990. postai címre. A borítékon fel kell tüntetni a „Coccolino Arcfestő-pályázat” jeligét. A pályamunkákat a www.coccolino.hu oldalon is fel lehet tölteni digitális formában. A fotópályázat minden részlete szintén megtalálható ezen a website-on.

Pályázzon Ön is! Fesse ki saját, gyermeke vagy ismerőse arcát, fotózza le és küldje be a megadott címre! Mutassa ki bátran érzelmeit és szabadítsa fel magát!