Lovas fotópályázat

0

A Lovas Nemzet magazin szerkesztősége fotópályázatot írt ki, melyre az ember és ló kapcsolatát, a ló és természet szoros egységét bemutató képeket várnak.
Formátum: 30-40 cm közötti hosszabbik oldalhosszúságú papírkép.
Beküldési határidő: 2006. december 15.

Sajtóközlemény:

A Lovas Nemzet Magazin immár hetedik alkalommal írja ki Nemzetközi Fotópályázatát,
idén először három:

– PROFI
– AMATŐR
– GYEREK (15 ÉVES KORIG) kategóriában.

A pályázat témája: A képek mutassák be az ember és a ló kapcsolatát, a természet és a ló szoros egységét. A pályázók küldjenek felvételeket a négy évszakban készült pillanatokról. Készüljenek képek lovasversenyeken, lovasbemutatókon, lovasjátékokon, lovas túrákon. Egyszóval, minden lóval kapcsolatos fotót szívesen fogadunk.
A pályázaton egyéni nevezők, és fotóklubok, amatőrök, és profi fotósok egyaránt indulhatnak. (Ha egy klubból többen is pályáznak, tanácsoljuk közösen elküldeni a pályázat képi anyagát.) Indulhatnak amatőr és profi fotósok egyaránt.

A fotókiállítás pályázati feltételei:
1. A felvételek ne legyenek 3 évnél régebbiek.
2. A képek hosszabbik oldala 30 és 40 cm közötti legyen. Ettől eltérő méretet nem fogadunk el. A képeket ne ragasszák fel kartonra, illetve paszpartura.
3. Egy szerző legfeljebb 4 képpel pályázhat.
4. A képeket kísérő listával kérjük elküldeni. A lista tartalmazza a kép címét, a felvétel helyét, idejét, a szerző nevét, címét, telefonszámát, és e-mail címét. A szerző nevét és a kép címét minden kép hátuljára kérjük felcímkézni! Kérjük, hogy a kísérőlistán tüntessék fel, hogy melyik kategóriában kívánnak részt venni! (Postai küldés esetén az esetleges sérülésekért felelősséget nem vállalunk.)
5. A pályázat kiírója fenntartja magának a kiállításra elfogadott képek közlési jogát a kiállítás meghívóján, a kiállításról készült újságcikkekben, és a Lovas Nemzet kiadójának valamennyi kiadványában. A Király Kiadó ZRt. bármely kiadványában való közlési jog egyben feltétele is a pályázaton történő indulásnak. A kiállításról hírt adunk az írott és elektronikus sajtóban egyaránt.

6. A zsűri a Magyar Fotóművészek Szövetsége tagjaiból, valamint a Lovas Nemzet Szerkesztőség delegáltjaiból áll.

A Lovas Nemzet fotópályázatának legértékesebb kollekciói Mihály Árpád szobrászművész Hunor és Magor szoborcsoportjának bronzplakett változatát kapják. Az első három -három helyezett emellett értékes jutalomban részesül.
PÁLYÁZATI NAPTÁR:
Beküldési határidő: 2006. december 15. (péntek)
A zsűrizés időpontja: 2007. január 5. (péntek)
Díjátadás, kiállítás megnyitó: 2007. január 12. (péntek)

POSTÁZÁSI CÍM:
Király Kiadó ZRt.
Lovas Nemzet
7621 Pécs, Irgalmasok u. 24.

Minden, a pályázattal kapcsolatos kérdésükre választ kaphatnak a (72) 224-100-as telefonszámon, illetve a lovasnemzet@lovasnemzet.hu e-mail címen.